| Carla22 a întrebat:

Voi ce faceți când cineva face mișto pe seama a felului în care arați?

Răspuns Câştigător
| GabyT10 a răspuns:

De ce mi-ar pasa de parerea altcuiva daca eu sunt multumita de cum arata. Daca ai un complex, atunci sigur te lasi afectat de parerea altora.Nu merita sa ma stresez pentru ca x, y sau z nu ma plac.Eu cred ca unii fac misto din invidie sau pura rautate (mi se pare oribil sa spuna ca a fost o gluma), ca sa nu se ajunga la asa ceva ar trebui sa fim atenti cu cine ne imprietenim sau in ce anturaj intram.Pana la urma totul tine de noi si de modul cum gandim.Fiecare om este in felul lui, asa cum l-a lasat Dumnezeu sau asa cum el isi doreste (nu-i problema mea daca unul vrea sa fie gras si sa manance nesanatos). Sincer daca cineva s-ar lega de fizicul meu chiar nu mi-ar pasa, multumesc Bunului Dumnezeu ca sunt sanatoasa.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Chestiile astea se intampla doar in clasele mici cand copiii sunt destul de lipsitit de gandire si nu constientizeaza ce urat e sa faci asta, asa ca suporta anii astia ca mai tarziu nu mai face nimeni misto de cum arati. A, eventual doar frustratii de pe internet care asa se simt ei mai bine in pielea lor, eventual protejati si de anonim

| Carla22 explică (pentru Adry05):

Clasa a 12 a nu e tocmai una mică

| Adry05 a răspuns (pentru Carla22):

Eh, inca is necopti la cap, la facultate n-o sa mai gasesti asa ceva daca vrei sa urmezi una.

| Freya1 a răspuns:

Eu in general ma enervez.Stiu ca nu ar trebui si nu merita dar ipocrizia si fitele ma dezgusta.
Cand un om se crede mai bun sau crede ca exista perfectiune, sau chiar ajunge sa creada ca frumusetea e aceias in ochii tuturor devine enervant si chiar prost.Nu esti obligat sa ma placi, dar nici nu ai dreptul sa ma judeci dupa cum arat pentru ca ceia ce tie nu iti place altuia poate da.

| Donsavas a răspuns:

Il iau si eu in ras. Ma amuz cu el sau de el dar o fac fără să pară că sunt deranjat si incerc sa ma detașez, nu e important cine sau ce zice

| raMLesS a răspuns:

Daca arati bine nu are pe ce sa faca misto... Daca gen cineva face misto pe mustata mea, ma doare la banana, mustata mea e geniala si nu iau in seama laughing

| Elide a răspuns:

Ma gandesc daca are dreptate sau nu..si ma gandesc ce l.a determinat sa-mi zică asa.În caz că nu are dreptate, nu are de ce sa ma afecteze.si,în general părerea oamenilor se schimba zilnic

| lilith16 a răspuns:

Ii spun in fata ca e cel mai penibil om de pe lume odata ce se ia de cum arăţi, frate asa esti dat asta este, nu cred ca el/ea ar fi mai presus, crede ca este asa pentru ca se ia de altii, dar nu e

| vjr1979 a răspuns:

Ignorare totala.

Întrebări similare