| ah6624181 a întrebat:

Voi ce prostii faceati cand erati mici? Eu va spun direct, eram un retard pe la 10-11 ani, asteptam sa se faca 12-1 noaptea si plecam de acasa si aruncam cu pietre in curtile vecinilor(am spart si cate va geamuri)am 17 ani si parintii nici acum nu stiu

4 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Hahaha laughing)) M-ai facut sa rad bv. laughing) rolling on the floor

| GraniniCuPiersica a răspuns (pentru raMLesS):

Sa fi sănătos frate

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Spălam mașini pana la vârsta de 12 ani și căram apa de băut și de mâncare sa avem apoi când veneam de la școala îmi forțam norocul mereu sa văd dacă mai pot sa fur niște apa din piața ca acolo mereu era un jegos de om și ma stia ca vine Onur cu furtul și iar fura apa )))) unori apucam sa iau apa alteori ma prindea Aldreacu jegos cel mai rău îmi părea de bidon ca mil tai mereu ca nu găseai pe vremea aia bidon de 5L găseai dar greu dacă nu puteam după schola mereu mergeam cu câteva ore inainte dimineața ca sa pot sa merg și sa scoala la schola la fel am căzut intr-o schola cu de toate sa zic așa toți bombardiere si ratatel cu aer in stomach știam ce și cu cine am de aface pentru ca majoritate erau din cartierul meu mai rară vedeai un romană pe acolo )))) și ăla avea sechele și traume săracul apoi maxim o luna rezista își loat Toti transfer ori bătuți ori Violați laughing) (glumesc) nu am putut sama abțin oricum departe nu erau erau bătuți săraci vai de ei Eu nu dădeam in ei eu sunt extrem de milos dar nu arătat la nimeni asta le mai ziceam la ăștia ajunge ma gata făceam cu ochi și ăla își lua inima in Dinți și fugea săracul da mai mult mergeam la schola sa scap de băutura și scandale nu le mai suportam dar de mic am știu ca dacă beau sa ma drogez am sa apuc drumuri greșit de asta am stat și stau in continuare departe de așa ceva nu suport alcoolul nici sa mor nu-l beau la fel ai Țigara și droguri și alte rahaturi
Da am băut recent 3 luni de zile in viața mea nu am băuse atâta și nici nu Miaduc aminte sa fi băut vreodată in afara de astea 3 luni și am încheiat definit cu băutura când veneam acasă mereu lăsam geanta și loat bidonulde 5L ma uitam după Atent sa văd dacă am mașini de spălat văd dacă apuc ceva sa spăl dacă nu aia e mergeam la apa si dacă nu puteam lua apa aia e mergeam afara in casa nu suportam sa mai stau am crescut pe maidan cu fel și fel de oameni am întâlnit fel oameni imi plăcea sa observ mult nu vorbeam mult de fel așa sunt și acum nu îmi place sa vorbesc mult doar dacă am ceva de zi atâta scoala nu am făcut multă 7 clase România 2 clase in Austria continuate am doar 9 clase in total nu am mai putu să-mi continu scoala mi-am dat seama ca nu asta este drumul meu eu sunt cu munca asta sunt așa sunt unde ma pui acolo muncesc nu am pretenții

| Ana2920 a răspuns:

La fel și eu pe la 11 anilaughing eu cu prietena mea cea mai bună aruncam cu pietre ditamai în geamuri până ne-au prins părinții și ne-au certat sad de atunci nu am mai făcut chestia aia laughing fratele meu la 7 ani care punea detergent în toaletă și trăgea apa de la toaletă. :/ laughing