E adevarat,dar exagerat(spre exemplu Chris Brown clar a avut ceva legaturi cu satanistii,Rihana insa nu are absolut nimic de-a face cu illuminati, casa ei de discuri are). Videoclipurile de genu' sunt facute de adepti(sau mai bine zis fani, ca nu sunt intocmai adepti) ai gruparilor de genul pentru a speria populatia, daca te uiti fara sunet jumatate din efect dispare.Nu intru in detalii(fiindca nu cred ca TPU da dreptul sa scrii atatea caractere de cate am nevoie),oricum nu te panica,daca nu esti super atrasa de domeniu,daca nu esti dispusa sa citesti zeci de carti ca sa intelegi,cel mai bine e sa nu stii nimic, vorba aia, ignoranta e o binecuvantare.Hope I helped.
Te referi la industria muzicala demascata? In mare parte este adevarat,dar in unele chesti au mai ziso si ei,adica chair exista un clan iluminatii, care tin cu cel de jos, si care controleaza oameni.Insa asta e in industria muzicala, nu are treaba cu restul...
M-am uitat acum, datorită ție, și da, studiez Masonii, Illuminati și chestiile astea. Mi se pare ceva normal, din moment ce Illuminati dețin controlul întregului Glob, e și normal să își facă renume prin intermediul muzicii.
E interesant documentarul, însă cunosc deja majoritatea chestiilor pe care le descrie acolo.![]()
Demascarea industriei muzicale? da, se manipuleaza omenirea si se indoctrineaza prin muzica
. ce-a mai cunoscuta vedeta care manipuleaza este lady gaga ...care este condusa de cunoscutii Illuminati. pe urma urmeaza jay-z, rihanna.si cred ca o sa urmeze si justin bieber
. prin muzica se trimit mesaje subliminale, mai pe scurt.
Http://www.TPU.ro/......acum-0-oq/ citeste raspunsul castigator la intrebarea asta.
ExtraSakadat întreabă:
anonim_4396 întreabă: