Mie imi place foarte mult sa cant si formez anumite melodii dupa denumiri, etc.la istorie pur si simlu incep sa cant:Stefan cel Mare...
biologia cu denumirile ei la fel. dupa geografie ma gandesc:Voi ajunge acolo:mie imi e foarte usor sa invat.Trebuie doar sa iti personalizezi stilul de a invata. Daca iti plac culorile, pur si siplu alege cateva denumiri de la biologie de exemplu si da-le nume de culori pe care le stii bine.Fii creativa!
Pai incearca sa inveti pe cat posibil de logic. Fi foarte atenta la profesoara cand iti explica. FA legatura intre cuvinte: Neurofibrine ( neuron & fibre) carboxihemoglobina (carbon & hemoglogina) vezi si tu cum reti mai bina.
Scrie propozitia si cuvintele care nu le retii ti le corectezi cu o culoare stridenta.rosu
si mai scrii odata si inca odata pana tii minte
succes
Pe mine istoria ma omoara cu zile![]()
I-am zis profei ca ii povestesc orice eveniment numai sa nu ma intrebe de ani
Acolo sunt tufa![]()
Asa ca la lucrari imi fac fituici cu ani, le traduc in engleza(profa nu stie engleza
) si le pun direct pe banca
Daca iti place materia respectiva inveti cu placere si usurita de exemplu eu una la biologie cre este materia mea preferata citesc o singura data pentru ca deja am retinut din clasa. iar profesoara e foarte multumita de mine pentru ca sunt singura cre iau mereu 10 la teste
la geografie sau istorie citesc de 5 ori lektia si tot nu retin.
anonim_4396 întreabă:
Devddd întreabă: