Te duci la ea si ii zici hotarat "hai maine (sau cand vrei) cu mine la o cafea (suc bere etc)"
daca ezita sa raspunda are indoieli. Daca zice ca nu are timp etc nu ii place de tine.Nu o intreba "nu vrei sa vii; nu iti place de mine; ai timp pentru ** etc"trebuie sa vada ca esti un baiat hotarat si stii ce vrei.Incearca sa nu fii pampalau impuneti punctu de vedere in orice problema. Daca o sa ai o relatie cu ea arata cine e barbatul, spune-i daca nu iti place ceva si totusi trateaz-o fruumos dar nu exagera nu fii tipu care ii zice de o suta de ori ca o iubeste si ii da 20 de buchete de flori pe zi. Probabil fetele o sa ma injure dar ar trebui sa recunoasta si ele ca nu vor un tip pampalau, vor un barbat hotarat care stie ce vrea de la viata![]()
succes>
Pai si dupa iesim in oras sa o intreb "vrei sa te intilnesti cu mine" sau cum in pana mea )))sunt cam noob in asa ceva
Eu zic pur si simplu sa o inviti in oras la o plimbare si pe parcursul plimbarii sa vezi daca te place sau daca nu, din felul in care iti vb, te priveste:p fi tu insuti
Daca e o fta mai rusinoasa trebuie numai s`ai spui:"Vrei s iesim sambata seara?"Dar daca e o fta mai rebela ii spui:"Hai ca sa iesim sambata seara.Shi voi plati eu."Daca e vb de prima fta o scoti la un restaurant stilat.Iar daca e vb de a 2-a fta o duci la un Fast Food.Trebuie sa discuti numai despre ea vei vb despre tine numai daca te intraba ea. Uneori trebuie sa mai faci niste glume dar nu grosolane
. Funda? Pls
.
dianca777 întreabă: