anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa port ob-uri dar mi-e frica sa-l bag acolo! ce sa fac...chiar trebuie sa port intr-o singura noapte...stiti pe net undeva unde arata cum si unde se baga? curaj imi fac eu big grin

18 răspunsuri:
| Casiana a răspuns:

Offff... Ce rautaciosi sunt unii...Uite...Intra pe siteul asta:http://www.noifetele.ro/main/home.php... Este si un psiholog care iti raspunde la intrebari lasate anonim, si sunt o multime de chestii super...Cred ca o fata ca tine care nu are mai mult de 14 ani, trebuie sa intre p acest site, chiar o sa iti placa! Succes!

| Encore a răspuns:

Ok, bine ca nu sunt fata laughing

| Ben. a răspuns:

In afara de curaj iti mai trebuie si tzinta...

| Crisu_8081 a răspuns:

Stai pe vine, iti tii respiratia si ZDUP il bagi la fofo.Inceputul este mai greu.

| Alexandra_1264 a răspuns:

Http://www.tampoane-ob.ro/ob-ul-meu/cum-foloseste
uite aici.citeste fiecare pagina.

| Misterious a răspuns:

Scumpo... tu nu ai luat o cutie intreaga? Are mod de utilizare...gen prospect... oahhh cum unde se baga? Glumesti? ai 2 gauri... una dorsala si n-are nicio treaba cu menstra...deci ramane cea din mijloc. oah. cea mai buna pozitie este cea in care iti pui piciorul pe capacul wc-ului sau pe marginea vanei. o sa vezi tu ca ai si poze pe foaia aia.si ce sa porti intr-o singura noapte se schimba de la 4 la 6 ore...

| Moneyandfame a răspuns:

Se baga in ureche adanc pana auzi un click.Atunci stii ca esti protejata de absorbant.

| looolliika a răspuns:

Ti-l bagi in cap poate se mai umplewinking rolling on the floor

| julliano a răspuns:

Aha. deci stiai ca se baga "acolo". Atunci de ce intrebi "unde se baga"? Vezi sa nu uiti unde l-ai bagat si sa cauti dupa el prin alte gauri cand dai sa-l scoti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te ajut eu daca vrei. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai faci ca si cu vibratoru, doar ca OB-ul il lasi acolo, nu-l mai scoti o vreme rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.

Eu nu-ti propun ob-urile, pentru ca nu ofera confort si pentru ca pot cauza mancarimi happy
Dar daca totusi ai ales "sa furi " si sa nu iei un pachet intreg sa stii ca te pot ajuta, daca imi scrii mesaj. Iti pot trimite instructiunile.
Tot ce trebuie sa faci este sa-mi scrii mesaj sau sa imi scrii pe idul black_angel_only_for_you
Sper ca te-am ajutatwinking

Sanatate si bafta.

Bybye

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu mai ajungi la ob cum il scoti afara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intra pe pagina de net www.ob.ro si o sa gasesti acolo informatii

| s1mplek1ss a răspuns:

Nu poti purta ob noaptea.
Pt r k obul trebuie purtat doar 4 h

| amaliastefania112 a răspuns:

Incearca pagina asta: http://www.tampoane-ob.ro/ob-ul-meu/cum-foloseste Sper ca te va ajuta. :)

| diavolita_9020 a răspuns:

Poarta este foarte igienic... nu trebuie sa-ti fie frica ca oricum gaura este facuta... poti purta si ziua numai sa nu uiti sa-l mai si schimbi...se baga intr-o singura gaura la cea dintre picioare ca in gaura urechii n-ai cum si nici in cea dorsala...si se baga inpingand cu degeteul ob-ul acolo. Curaj!