| Andra10 a întrebat:

Vreau sa stiu de ce de aproximativ o saptamana visez in fiecare noapte. Nu imi sta in fire. Mentionez ca nu ma simt nici foarte bine din cauza adolescentei. Este ceva anormal? Ati patit si voi?

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Lucreaza prea bine subconstientul tau... poate ca aceasta cauza a Adolescentei te face mai preocupata si de aceea si visezi! Mi s-a intamplat de multe ori si mie!

3 răspunsuri:
| bodysun a răspuns:

Esti prea stresata in timpul zilei, sau te gandesti prea mult inainte de culcare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca este normal dar eu te invidiez sincer. As vrea sa visez toata noapte chiar si cele mai groaznice cosmaruri nu conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"visez in fiecare noapte.Nu imi sta in fire."=nu iti sta in fire sa visezi in fiecare noapte? sau nu iti sta in fire sa visezi ceea ce visezi acum? pentru ca daca prima idee e cea valabila, e foarte ciudata afirmatia ta, pentru ca e normal ca omul in faza de somn profund sa viseze fara sa aiba capacitatea de a rememora visele, insa e surprizator sa nu iti amintesti ceea ce visezi! De visat, te asigur ca visezi pentru ca inconstientul are rolul de a crea visele pentru a calma tensiunile, de a realiza dorinte neexprimate, phobii, angoase... inconstientul ne vorbeste enorm prin visele pe care le ofera. Daca e a doua intrebare valabila, luand in considerare ca "nu te simti foarte bine din cauza adolescentei" ai tenta sa merg pe ideea ce visele tale te alerteaza in momentul actual pentru ca realizezi ca ai un corp si dorinte. Nu e doar in sensul de sexualitate, ci aussi in ideea ca faptul de ati aminti ce visezi poate spune simplu "am un corp, care ma face sa visez, desi inainte tiens-donc nu facea! corpul meu functioneaza, insa oare functioneaza bine sau nu?". Esti intr-o stare de agitatie si angoasa permanenta, stare pe care o constientizezi mai mult sau mai putin, mai des sau mai rara. Poti sa gasesti calmul, esti o adolescenta normala care doarme mai putin profund decat inainte, posibil sa fi dezvoltat o forma de insomnie si posibil sa ai o stare de somnolenta permanenta datorita tensiunii determinate periodei de criza in care te afli, insa aceasta perioada este complètement normala! devii adult, nu ai de ce sa iti fie frica! ok? Incearca sa reflectezi un pic asupra a ceea ce visezi, astfel vei stii unde se gaseste teama neexprimata decat prin acest "nou somn agitat care ma face sa visez (sau mai corect, ma face sa imi amintesc ce visez). Daca ai intrebari poti sa ma contactezi pe adresa de mail. Sper ca noul tau somn sa devina prietenul tau, in sensul de a nu mai fi speriata de faptul ca visezi. Indoarma'te surazand si totu va fi bine! Curaj!winking