Și eu luam bataie de la părinții la fund.Cand aveam 4 ani mami îmi ridica fustița în cap și ma bătea cu palma apoi seara la fundul gol cu cureau ma bătea tata. Apoi pe la 7 ani luam bataie la fundul gol cu cureaua de la tata și doua palme la fundul gol de la mama. Apoi la 10 ani când veneam de la școală tata îmi dădea chiloți jos și ma bătea cu cureaua și apoi seara înainte de culcare luam bataie la fundul gol de la mama. Apoi pe la 14 ani când veneam de la școală tata îmi dădea chiloți jos și ma bătea cu cureau. Apoi seara mami ma bătea la fundul gol cu palma, Apoi la 18 ani începeam sa ma îmbrac în pantaloni de piele și veneam târziu de la discoteca tata ma trântit în pat și mi-a dat pantaloni din piele pana la genunchi și chiloți de jumătate și mi-a tras vreo 40 de ori curele la fund. Apoi mi-am luat pantaloni de piele pe mine și a venit mami cu sucitorul și asa cu pantaloni de piele pe mine ma bătut timp de 1 ora. Apoi la 20 de ani stăteam tot cu părinți doar ca ma trezeam la lucru la 5 dimineața și îmi puneam pantaloni de piele și a venit tata în camera mea a scos cureaua ma bătut prin pantaloni de piele jumate de oApoi ra apoi mi-a dat pantaloni jos de tot și chiloți și mia mai dat 30 de curele la fund. Apoi
m-a trimis la lucru bine inteles ca am întârziat la lucru. Apoi pe la 26 de ani dimineața ma trezeam la lucru îmi puneam pantaloni de piele și a venit tata și a zis fain pantaloni tai de piele cear fi sa încercăm cureaua pe fundul tău sa vedem cum suna. Apoi a scos cureaua ma trantit pe pat și m-a lovit cu cureaua pana a numărat la 30. Apoi m-a trimis la lucru.Cand am venit de la lucru la 3 ma așteptat în camera și tata m-a pus pe burta în bratele lui și mi-a tras vreo 80 de palme la fund prin pantaloni de piele. Apoi seara a venit la mine în camera mami și mi-a dat 10 palme la fund prin pantaloni de piele. Apoj când am făcut 30 de ani înainte sa ma mut cu barbatul meu tata a venit în camera mea și mi-a dat pantaloni de piele jos și chilotii și mi-a dat 90 de palmi la fund. Apoj mi-a luat pantaloni de piele pe mine și am trântit usa si m-am mutat cu barbatul meu.Dar surpriza seara când am întrat pe usa barbatul meu îmi zice ce pantaloni frumoși de piele ai și ma trântit pe pat pe burta și s-a scos cureaua și mi-a tras vreo jumate de ora bataie la fund prin pantaloni de piele. Apoi noaptea pe la vreo doua îmi pun pantaloni de piele sa merg la baie și când vin de la baie barbatul meu ma strânge în brate și își cere iertare. Apoi îl iert. Apoi a doua zi înainte sa merg la lucru îmi pun pantaloni de piele și el își scoate cureaua și îmi trage vreo 200 de ori. Apoi merg la lucru. Apoi pe la 35 de ani barbatul meu în fiecare dimineață îmi da 50 de palme la fund prin pantaloni de piele. Apoi în fiecare seara îl aștept cu fundul în sus îmbrăcată în pantaloni de piele și ii dau sucitorul și ii spun rupel pe fundul meu merit bataie. Apoi el ia sucitorul și timp de o ora ma bate la fund prin pantaloni de piele.Si acum în prezent ne înțeleg perfect ma mai bate la fund prin pantaloni de piele dar mam obișnuit și îmi place.Cand nu ma bate la fund ii cer eu sa o facă.Si de atunci ador sa îmi iau porția dubla de bataie la fund prin pantaloni de piele.
Cine ma bate și pe mine rău de tot la curul gol pentru dedali dați-mi mesaj lauradarjoiu@gmail.co
Maya2010 mama ta te dezbracă la fundul gol si te bate cu cureaua și când iești la menstruație?
666668 Mie îmi place sa ma îmbrac în pantaloni de piele.Eu când aveam 17 ani purtam pantaloni de piele și tata mi-a tras o bataie zdravănă cu cureaua la fund cum se numește bataie sau BDSM?
Maya2010 e fain sa mai iei batuta la fund ca mai pune sângele în mișcare.Mie acum jumate de ora mi-am luat bataie la fund de la tata ca i-am zis ca vreau și eu pantaloni de piele ca e la moda și toată lumea poarta.Mi-am pus pantaloni de piele și i-am arătat la tata uite mi-am cumpărat pantaloni de piele.El a zis dai jos ca te bat.Eu nu și el a scos cureaua și azis dai jos pantaloni, eu nu ii dau jos. ATUNCI ITI ARAT EU PANTALONI DE PIELE SI IMI DA VREO JUMATE DE ORA BATAIE LA FUND. APOI TATA DA PANTALONI DE PIELE JOS AM SPUS EU NU.El mai îmi da încă 50 de curele la fund. aApoi el da pantaloni de piele jos am spus. Apoi a zis atâta te bat pana îți dai pantaloni de piele jos.Eu o sa obosești ca azi nu ii dau jos pantaloni de piele.Atunci stai ca îți arat eu ție pantaloni de piele și mai îmi dau încă 50 de curele. Apoi tata da pantaloni de piele jos am spus.Eu nu.Batema la fund pana îmi fierbe fundul și devine vânat ca tot nu ii dau jos.Asa ca continua sa ma bați ca azi nu ii dau jos. Apoi tata mai îmi da încă 100 de palme la fund. Apoi îmi da el jos pantaloni de piele și Chiloți și mai îmi da încă 40 de curele peste fundul gol. Apoi zic auuu.Acuma îmbrăcată la loc.El mai îmi da încă 10 curele la fund. Apoi îmi pun pantaloni de piele pe mine și zic mai am de luat bataie. Tata ești nebuna. Apou tata ma pune în genunchi și vine cu bata și mai îmi da încă 50 la fund prin pantaloni de piele. Apoi eu zic Hai gata mai bătut destul ca nu mai simt fundul. Apoi tata ma trântește în pat și scoate cureaua și îmi da vreo 200 de curele la fund.Eu stau cuminte și aștept sa termine trosneala. Tata zice bine vad ca îți place să fii batuta la fund prin pantaloni de piele.Eu tata unde dai tu cu cureaua și palma o sa treacă.Iti mulțumesc tata pentru bataie. Știi de ce? Tata de ce? Eu îmi faci faci sa îmi fiarbă fundul și sa circule sângele.El nu ești normala.Eu mai ai sa mai îmi dai bataie la fund azi? El degeaba te bat ca tu adori sa fii batuta.Apoi eu zic nu mai atât poți tata sa ma bați? Nu mai simt nimic.Ce asta numești tu bataie? Eu rezist la mai mult. Tata Hai mai lasă-mă, tu ma iei la misto. Apoi data mai îmi da bataie cu palma la fund jumate de ora și încă o ora cu sucitorul. Apoi zice noapte buna.Fa ce vrei. Poarta ce pantaloni de piele vrei. Apoi mai îmi da vreo 50 de palme la fund prin pantaloni de piele. Apoi eu zic noapte bună tata.Hai ca ma mai bați mâine ca azi îmi arde fundul. Apoi tata zice culcate. Apoi pleacă în camera lui.Pe la unu noaptea vine în camera mea cu sucitorul în mana și trage plapuma.Si se uita la picioare.e mele și vede ca eu dorm cu pantaloni de piele și îmi da bataie la fund prin pantaloni de piele.Si zice nici noaptea nu ai de gând sa îți dai pantaloni de piele mos? Eu nu ca vreau sa ma bați toată noaptea pana nu mai simt fundul. Apoi tata mai îmi da 10 palme la fund prin pantaloni de piele.Eu ma lași sa dorm? El bine da te rog eu da pantaloni de piele jos măcar noaptea.Eu nu ii dau jos nici noaptea. Tata zice stai ca vin eu imediat. Apoi vine tata cu foarfeca normala și zice :II dai jos sau ți tai direct de pe tine.Eu sa nu îndrăznești ca chem politia.El când aude ia lingura de lemn și timp de o ora ma bate la fund prin pantaloni de piele. Apoi zice de unde vrei sa încep sa ți tai pantaloni de piele din fund sau din fata? Eu du de te dracul lui tata.El nervos mai îmi da încă 50 de palme pe fiecare buca. Apoi ia foarfeca și zice ii tăiem? Eu plâng te implor nuuuu. Apoi tata ia foarfeca și îmi taie pantaloni de piele între fund apoi baga mana în tăietură și ii rupe în doua și ma lasă în chiloți și apoi zice:Mai cumpărați pantaloni de piele și sa vezi cum ți tai dar înainte te te rup în bataie. Apoi a doua zi îmi cumpăr 10 perechi de pantaloni de piele.Si o pereche de piele îmi pun pe mine și data îmi da 100 de palme la fund. Apoi zice tu ai câștigat fica mea.nu ți mai tai. Apoi îmi mai da încă 50 de palme la fund. Apoi zice îmi place ca nu te lași la mine și știi ce vrei. Apoi ma strânge în brate.Si zice ma ierți? Eu ma mai gândesc.
Lolakissthegirl Eu daca am note mici fumez am spart televizorul o scuip trag de par pe mama am tăiat internetul cu foarfecul ieri, mama are dreptul să mă dezbrace in fundul gol și să îmi deie 10 palme la fundul gol ea a zis și ce dacă ai 10 ani eu fac ce vreau cu funduletul tau că eu ți-am dat viață nu tu mie, și eu i-am zis că nu este corect eu fac ce vreau in casa.
Mihaelabrunetzica Eu fac numai prostioare și la școala și acasa am note mici, am spart televizorul in camera mea fumez, am tăiat internetul ieri cu foarfecul mama are voie să mă dezbrace in fundul gol și să îmi deie 10 palme la fund ea așa a zis și ce dacă ai 10 ani și ești în clasa a 3 a știu că rămâi repetent dar eu te-am născut pe tine și am tot dreptul să fac ce vreau cu funduletul tau și eu i-am zis că nu este corect eu fac ce vreau in casa.
Eu la cate prostioare fac acasă, și la școala am spart televizorul am tăiat cu foarfecul internetul o scuip o trag de par am note mici la școala scuip copiii trag fetele de cap eu nu am avut limite, am fost răsfățat și mama mă dezbracă in fundul gol și îmi dă 10 palme la fundul gol dar eu nu simt nici o senzație fierbinte știe că rămân repetent și nu trec în clasa a 4 a i-am zis să îmi schimbe pedeapsa să pună cureaua de piele pe, fundul meu dar ea nu vrea nu știu ce are.
Maya2020 In primul rand nu trebuie tu sa ii zici lui mama ta când trebuie sa termine sa te bata.Te bate cat crede ea așa este și mama mea eu nu pot sa ii zic sa se oprească daca ea vrea să îmi deie 10 palme la fundul gol mi le da eu nu pot sa ii zic sa se oprească la, 10 ani care ii am, exact că și un cuplu când faceți sex nu spui sa se oprească partenerul cat considera el, așa este și cu mama când te bate la fundul gol cat vrea ea îți dă nu trebuie sa ii spui tu sa se oprească. Sper că ai înțeles.
Michiduță eu daca iau 10 palme la fund pentru prostioare chiar daca am 10 ani și am note rele rămân repetent scuip o trag de par fumez eu nu pot sa ii zic lui mama sa nu mă mai bata la fundul gol ea îmi dă câte palme vrea ea așa și cu fetița asta nu trebuie să spună sa se oprească.
Corect o mama știe cât trebuie să îți de-a bătaie, nu trebuie tu sa ii spui sa se oprească eu am 10 ani fac prostioare și acasă și la școala am note rele rămân repetent fumez, o scuip trag de par și știe că nu trec în clasa a 4 a, dar eu sunt bucuros in sufletul meu când mă ea de mânuță și mă duce la ea in camera și mă dezbracă in fundul gol și îmi dă 10 palme la fundul gol chiar daca eu nu plâng am fundul rezistent și, nu mă doare și nici roșu nu îl am dar eu nici o data nu i-am spus lui mama sa se oprească ea da cat vrea ea că eu oricum nu înțeleg multe lucruri și pentru ce mă bate.
Ba da are dreptul să te bata cat vrea ea nu trebuie sa ii spui tu când sa se oprească așa este și mama mea eu chiar daca am 10 ani fac prostioare și la școala și acasă fumez am note rele o scuip trag de par rămân repetent nu trec în clasa a 4 a, eu sunt bucuros in sufletul meu când mama mă ea de mânuță și mă duce in camera la ea îmi dă pantalonașii jos chiloțeii și îmi dă 10 palme la fundul gol care pe mine nici nu mă doare nici nu i-am spus vreodata sa se oprească cat vrea ea îmi dă chiar daca, eu nu înțeleg multe lucruri pentru ce iau bătaie și ce am făcut dar eu rad de ea când mă dezbracă vede că nu mă doare, și este singura pedeapsa este blândă cu mine nu dura.
Corect așa este și nu trebuie tu sa ii spui când sa se oprească te bate cat vrea ea, așa este și mama mea chiar daca am 10 ani și am note mici nu trec în clasa a 4 a rămân repetent fumez o scuip trag de par.Eu sunt bucuros in sufletul meu când mă ea de mânuță și mă duce in camera la ea și îmi dă pantalonașii jos chiloțeii și îmi dă 10 palme la fundul gol dar eu nu i-am zis niciodată să se oprească sa dea cat vrea ea că pe mine nu mă doare eu rad de ea, eu oricum nu înțeleg multe lucruri la 10 ani pentru ce iau bătaie la fundul gol mama mea este blândă nu este dura poate să facă ce vrea cu fundul meu că mie nu-mi pasă fac tot cum vreau eu.
Mama mi-a spus că ea îmi vrea binele, chiar daca am 10 ani poate învăț ceva din pedeapsa care mi-o da in fiecare, zi pentru prostioare (10 palme la fundul gol) dar eu fac tot cum vreau eu.Eu nu înțeleg multe lucruri că sunt mic.
Nu poți să ii spui tu la mama ta cum se te bata, trebuie sa faci așa cum spune ea, așa și mie îmi spune și ce dacă ai zece ani îți dau pantalonașii jos chiloțeii și aplicăm 10 palme la fundul gol că nu a murit nici un copil daca a primit, aceasta pedeapsa pentru prostioare.Imi spune unde da mama creste dar ce creste că eu sunt mic și multe lucruri, nu inteleg
Ba da mama are voie să te bata, că ea te-a născut și dacă faci prostioare ea are voie să, deie în tine mie mama mea a zis și ce dacă ai 10 ani eu am dreptul sa te dezbrac in fundul gol și îți dau 10 palme la fundul gol pentru prostioarele care le faci a zis că nu a murit nici un copil, că a primit 10 palme la fundul gol a zis că le merit cu vârf și îndesat daca ea consideră că fac prostioare și la școala și acasă mă bate că pe mine oricum nu mă doare.
Ba da o mama are voie să te bata dacă faci prostioare și nu ii zici ce note ai la școala, nu trebuie sa ceri ajutorul la nimeni ea te-a crescut așa este și mama mea eu am 10 ani fac prostioare și la școala și acasă am note rele, fumez scuip o trag de par pe mama rămân repetent și nu trec în clasa a 4 a și singura pedeapsa care o primesc in fiecare zi este 10 palme la fundul gol dar nici nu mă doare că eu rad de ea.Eu nu înțeleg multe lucruri
Nu trebuie sa te apere nimeni nici pe mine la 10 ani nu mă apără, nimeni daca fac prostioare mama mă bate la fundul gol nu are cine, să mă apere eu o las să deie cat vrea ea eu nu pot sa ii zic nimic că eu oricum nu înțeleg nimic la 10 ani.
Nu trebuie sa te apere nimeni când faci prostioare singur, care te bate este mama ta așa și la mine am 10 ani nu mă apără nimeni când intru în mâinile lui mama nu mă scoate nimeni îmi aplica 10 palme la fundul gol pentru, prostioare chiar daca eu multe lucruri nu le înțeleg eu o las să deie cat vrea ea ea știe cate prostioare fac și atâtea palme îmi dă dar eu tac din gura.
Și eu am note rele chiar daca am 10 ani, și rămân repetent și nu trec clasa a 3 a dar eu nu am cum sa fug îmi primesc pedeapsa la fundul gol 10 palme dar daca mama crede că le merit mi le da cu vârf și îndesat nu pot sa ii zic nimic le accept chiar, daca eu nu înțeleg multe lucruri
Carlover75 întreabă: