Numai covoarele se nasc pentru a fi calcate in picioare.
Cand iubesti pe cineva merita sa lupti pentru el indiferent ce sanse ai.
Poti sa dai iar de necaz sa te ridici si apoi sa cazi iar. O noua cazatura te va face sa mergi ma departe.
Imi este asa de frica sa pierd pe cine iubesc incat refuz sa iubesc.
Nu e primul care pleaca, nici primul care vine,
Dar e ultimul cu care stau ca sa-si bata joc de mine
Ti-e foarte greu sa alegi pe nci una sa nu pierzi.
FETELE ALUNGA BAIETII CARORA LE PASA DE ELE PENTRU CA ELE SUNT INDRAGOSTITE DE CEI CARORA NU LE PASA.
Cerandu-ti scuze nu te umilesti.Ci arati ca ai gresit si ca iti pasa.
nu sunt prea multe dar eu stiu cam ce statusuri vrei tu pentru ca naibii. te cunosc iti stiu povestea si esti cea mai buna prietena a mea. sper sa te fi ajutat. si cel care l-am scris cu litere mari e cel de care ti-am zis in seara asta. papa![]()
Sa fii fidel nu inseamna ca esti prost - inseamna ca esti suficient de matur sa stii sa apreciezi ce ai!
Rau cu rau, dar mai rau e fara rau. Cine l-ar putea inlocui pe dobitocul tau!?
Pentru a fi fericit trebuie ceva sa faci, pe cineva sa iubesti si in ceva sa crezi
Unii te petrec pentru a se convinge ca ai plecat. Altii te petrec pentru a micsora timpul despartiri
Vreau sa fii din nou cel mai frumos cadou... Aproape sa te am in fiecare an...
Aduţi aminte kilometri şi distantă. Aduţi aminte că trăiam ca să mai prindem o dimineaţa împreună. Aduţi aminte de lună, când o priveam prin geam, cum mă tineai de mână. Aduţi aminte când plangeai şi ţi-am promis că o să fie bine. Şi-a fost bine aşa cum ţi-am promis!
O singura luna intr-o mare de zori, un singur soare peste-o mie de nori, mii de iluzii intr-o singura minte… 1000 de ganduri in 2 cuvinte!
Cine vrea sa fie singur? Nimeni... Eu vreau ca tu sa fi fericita chiar daca ai fi cu mine sau nu
E ca o poveste, in care suntem doar noi doi... E ca o poveste, sclipiri de stele printre noi
Daca exista un singur colt din Univers pe care stii sigur ca-l poti face mai bun - acela esti tu
Adorm in fiecare noapte cu gandul la ea. Din vise nimeni nu mi te poate lua. Acolo esti cum vreau eu si doar a mea. Pacat ca nu pot schimba cu vise - realitatea
Egoistă e cuvântul ce mă defineşte cel mai bine. N-aş lăsa pe nimeni să te ia de lângă mine
Iubirea ce o port. E doar pentru tine. Doar langa tine pot darui iubire. Pentru ca linga tine stiu ca voi primi pe veci iubire
Invata sa ma pastrezi si nu am sa te las niciodata!
Daca doua persoane sunt destinate pentru a fi impreuna, nu ii vor desparti nici timpul, nici distanta, nici certurile, nici gura lumii
Oricat m-as lupta pe culmile disperarii, nu vreau si nu pot sa renunt si sa parasesc iubirea, chiar daca disperarile si tristetile ar intuneca izvorul luminos al fiintei mele, deplasat in cine stie ce colturi indepartate ale existentei mele
A iubi o ora e ceva animalic, o zi e ceva omenesc, o viata intreaga e ceva ingeresc, dar a iubi toata viata o singura fiinta e divin!
Uneori distanta nu reprezinta nici o bariera. Uneori distanta dintre trupuri e legatura dintre suflete
Cand tu ai o suparare numai eu stiu ce te doare, si atunci cand dai de greu langa tine sunt mereu
Ca sa obtii fericirea suprema trebuie sa ai pe cineva cu care sa o imparti
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte
Dacă am pierdut ceva. stau liniștită. nu am pierdut mult. dacă am pierdut mult. stau relaxată. nu am pierdut totul. iar dacă am pierdut totul. îmi trăiesc viața că nu mai am ce pierde
Trăim în perioada când până și c*rvele își pun statusuri despre despre dragoste, fidelitate, sinceritate.
Timpul meu in viata ta. A expirat
Unii te petrec pentru a se convinge ca ai plecat. Altii te petrec pentru a micsora timpul despartiri
Și-am valiza mea cu vise ce le car mereu. Și-atunci când nu dorm, până-n varful lumii știu că e un greu traseu!
La 14 ani aveam vise, e trist când mă gândesc că încă trag să le-mplinesc... aceleași uși închise
Sper ca te-am ajutat:*
Funda?
Imi pare rau ca nu ai fost tu cea care ai primi raspunsul castigator dar pufoshenia5 mi-a dat 4 statusuri care ma caracterizeaza perfect si ale tale sunt frumoase unele doar sper ca nu te-ai suparat
Gavrilutadaniel întreabă: