TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
TheT0312
în 9 Aprilie 2024 | TheT0312 întreabă:

Salut! Am o întrebare în legătură cu paysafe-ul. Vreau să știu care țară pe care merge paysafe-ul are cele mai mici prețuri.

2
Răspunde Raportează
Andreaa67
în 8 Aprilie 2024 | Andreaa67 întreabă:

Buna, vreau raspunsuri bune si rapid daca eu cumpar masina de facut tigari si fac acasa tigari se numesc tot contrambata?

13
Răspunde Raportează
Nqmfont
în 8 Aprilie 2024 | Nqmfont întreabă:

Un coleg a făcut un împrumut bancar de vreo 7000 lei și i-a băgat în bitcoin in mare parte dar câteva și alte monede virtuale necunoscute și deja au crescut. Sa fac și eu la fel?

9
Răspunde Raportează
TonyMotola
în 8 Aprilie 2024 | TonyMotola întreabă:

Salut. Am si eu o trebare mai complicata legata de un credit Bancar. In 2008 am facut un imprumut pe persoana fizica in valuare de 21.000 Lei, am platit cateva luni dupa care nu am mai platit nimic,...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 8 Aprilie 2024 | Rienmedire întreabă:

Buna! Imi puteti spune ce fel de echipamente se folosesc intr-un centru de copiere?

2
Răspunde Raportează
GandacelScumpicel
în 8 Aprilie 2024 | GandacelScumpicel întreabă:

Bună, am și eu o întrebare.De curând m- am angajat și am primit pentru bonurile de masa un card de la Pluxee(daca are vreo relevanță). Întrebarea mea este ce mai exact pot sa cumpăr cu el.Clar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 8 Aprilie 2024 | Rienmedire întreabă:

De unde se poate cumpara un plan de afaceri?

3
Răspunde Raportează
Ano88
în 8 Aprilie 2024 | Ano88 întreabă:

Salut, a lucrat cineva cu Schogan? E reala aceasta firma? Toata lumea spune ca sunt venituri mari..nu prea cred ca se castiga chiar 6000€

7
Răspunde Raportează
s0f1q
în 7 Aprilie 2024 | s0f1q întreabă:

Ce inseamna 1 bat in termeni de bani?

4
Răspunde Raportează
Mara6392
în 7 Aprilie 2024 | Mara6392 întreabă:

Am pus ceva de vânzare pe olx și mi-a răspuns o persoană că vrea să îmi cumpere produsul, dar vrea să plătească marfa și transportul la curier. Cum și când mi se vor da banii?

3
Răspunde Raportează
Andreaa67
în 7 Aprilie 2024 | Andreaa67 întreabă:

Buna, vreau raspunsuri frumose va rog.As vrea sa ma apuc de YouTube dar sa fac un cont Dr YouTube si sa postez muzica, ce ziceti o sa fac bani? Nu stiu, am 20 de ani si vreau sa fac bani multi din YouTube...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
marc3ll
în 7 Aprilie 2024 | marc3ll întreabă:

Salut! Daca vreau sa fac credit la o banca si sa scot 10.000 lei imi arata pe calculatorul de credite de pe site- ul lor ca intr- un an trebuie sa platesc total 10.600 lei iar rata lunara de 880 lei. Se...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Rorro02
în 7 Aprilie 2024 | Rorro02 întreabă:

Salut, m-am mutat recent în Cluj. Unde găsesc cele mai ieftine alimente? Gen în afara de Lidl,Auchan, Kaufland etc., mai sunt market uri necunoscute la nivel național dar cu preturi mici?

9
Răspunde Raportează
CiocolataCiocolataCiocolata
în 7 Aprilie 2024 | CiocolataCiocolataCiocolata întreabă:

Bună dimineața. Am și eu o problemă, am cazierul judiciar pătat și nu îmi găsesc de muncă. Ce sa fac?

10
Răspunde Raportează
Oisbargains
în 6 Aprilie 2024 | Oisbargains întreabă:

Salut, mă poate ajută și pe mine cineva? Sunt in Uk și as vrea să deschid un magazin cu articole de pescuit dar nu știu de unde să le cumpăr.

4
Răspunde Raportează
Toni1p000
în 6 Aprilie 2024 | Toni1p000 întreabă:

Salut. Sunt angajat de 3 saptmani. Pe luna martie am lucrat 10 zile. Salariul brut îl am 3700. Pe 10 zile lucrate câți bani iau? Fără bonusuri.

2
Răspunde Raportează
ster
în 6 Aprilie 2024 | ster întreabă:

Cum montez portofelul electronic pe Binance?

1
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 6 Aprilie 2024 | Anonimul151 întreabă:

Care este procedura de deschidere a unui magazin online pe etsy? Se mai merită? Mai există "trafic" pe această platforma? Ma refer la persoane care cumpără ori produse digitale ori fizice... ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ster
în 6 Aprilie 2024 | ster întreabă:

In ce fel ma ajuta portofelul electronic cand am monede pe BINANCE

1
Răspunde Raportează
Sldushsh
în 6 Aprilie 2024 | Sldushsh întreabă:

Cam cati bani face un preot in medie?

5
Răspunde Raportează
Bogdan12357386748gdhsg
în 6 Aprilie 2024 | Bogdan12357386748gdhsg întreabă:

Buna ziua, am o întrebare, dacă vreau să mă apuc de dropshipping îmi trebuie firma? PS:am 16 ani

2
Răspunde Raportează
Ieusântanalfabet
în 6 Aprilie 2024 | Ieusântanalfabet întreabă:

Cum pot ajunge milionar în euro?

20
Răspunde Raportează
nudaunumesgjk
în 6 Aprilie 2024 | nudaunumesgjk întreabă:

Buna, in legătura cu cardul revolut. Mi-a fost luată o suma mare de pe card iar pe urma mi-au blocat cardul, ce înseamnă asta?

3
Răspunde Raportează
Sergiu3210
în 5 Aprilie 2024 | Sergiu3210 întreabă:

Salut, mereu m- am gandit daca as copia ideea de afacere a unui om care a reusit si sa o fac in alta tara, de exemplu, o cunostina are o afacere unde face curatenie in casa la oameni in uk si ii merge...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
numeandprenumeu1
în 5 Aprilie 2024 | numeandprenumeu1 întreabă:

Buna! Pot deschide o ÎI. pentru firma de taximetrie, dar eu nu am atestat profesional in domeniu, ci doar sa am angajați. As alege ÎI intrucat sunt taxele mai mici decat la srl si vreau ceva mic,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ItachiUchiha69
în 5 Aprilie 2024 | ItachiUchiha69 întreabă:

Salut! A auzit cineva de George România ( banca online cu cei de la BCR). Am înțeles că dacă îți faci cont la ei cu o invitație de la o persoana primești 600 de lei daca depui 1 leu. Banii ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alex00615
în 4 Aprilie 2024 | Alex00615 întreabă:

Salut TPU, Pentru curierii care fac Tazz, Glovo, Bolt Food etc. pe bicicleta, imi puteti spune, va rog, daca ati facut sau faceti pe una clasica, nu electrica? Si daca da, cat reusiti sa castigati...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Luminik50
în 4 Aprilie 2024 | Luminik50 întreabă:

Bună ziua! As dori sa vând produse,florare,aranjamente,cu flori naturale uscate! As dori sa pot "lucra", pentru cineva care are deja firmă! Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
cesiiii
Întrebare recomandată în 4 Aprilie 2024 | cesiiii întreabă:

Bună! Știți cumva cum pot semna cu semnătura electronică mai multe documente deodată? Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

3
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 4 Aprilie 2024 | Anonim20000000 întreabă:

Bună! Cu cardul în euro pot plăti oriunde?(gen Cora,Zara, Pepco) Se face conversia automat în lei la plata?

4
Răspunde Raportează
pateulacuptor24
în 4 Aprilie 2024 | pateulacuptor24 întreabă:

Salut, am comandat un produs din Japonia folosind posta lor, Japan Post. Coletul meu a fost adus in Romania ok, intr- o saptamana maxim. Aparent totul are treaba cu Posta Romana dupa cate stiu, coletul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
missunderstoodx
în 4 Aprilie 2024 | missunderstoodx întreabă:

Salut TPU. In ultimul timp vad multe fete pe Instagram care vand machiaje originale dar la un pret mai mic decat cel din magazin cu destul de mult dupa parerea mea (de ex o pudra huda beauty este 210 ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Gigi34
în 3 Aprilie 2024 | Gigi34 întreabă:

Are cineva idee care e cea mai bună platformă de marketing afiliat pentru începători? Am aflat de această metodă acum o lună. Nu o dețin chiar așa bine, dar cât de cât știu despre ce e vorba....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
maxtersup
în 3 Aprilie 2024 | maxtersup întreabă:

Salut TPU! Ma gandeam sa imi cumpar, din banii de bursa un iphone 15. La altex e 4200 ron si pe ceva site gasit de pe compari.ro tech100 e la 3600. Cum e la Altex promotia aceea cu 2 x diferenta...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
SBianca88
în 3 Aprilie 2024 | SBianca88 întreabă:

Buna,stie cine de unde pot achizitiona haine de brand din Turcia, ma poate ajuta cineva

3
Răspunde Raportează
Utilizatoare123
în 3 Aprilie 2024 | Utilizatoare123 întreabă:

De ce uneori euro scade brusc? Intr-o zi a fost 4, 8 fata de 4, 97.

2
Răspunde Raportează
Andrei4753
în 3 Aprilie 2024 | Andrei4753 întreabă:

Are cineva idee cat ar costa un solar de tip tunel de 8 m latime si 130m lungime?

4
Răspunde Raportează
Verginic?Vac?Gras?
în 3 Aprilie 2024 | Verginic?Vac?Gras? întreabă:

Hey lume, cum reacționați atunci când intrați în magazin iar vânzătorii isi dau coate sa fuga în spate în depozit pentru ca nu vor sa servească? Cum gestionați situația? Faceți reclamație...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 2 Aprilie 2024 | Anonimul151 întreabă:

Vreau sa îmi deschid cont la raiffaisen, pentru ca au acum o promoție ca dacă îți deschizi cont ai 0 comision pe viață. Am mai citit și am aflat că trebuie să faci minim o plată cu cardul/telefonul...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
___pr6R
în 2 Aprilie 2024 | ___pr6R întreabă:

Bună. Mi- am făcut abonament la icloud+ de 50gb. După l- am upgradat la cel de 200 și am primit e- mail cu ramburs - 1, 45 lei. Ce înseamnă mai exact acel ramburs? Adică am primit înapoi 1, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MariusDrg65
în 2 Aprilie 2024 | MariusDrg65 întreabă:

Am un card la UniCredit prin care salariul meu va fi virat, colegii mei au BCR și-au primit salariul mai repede decât mine. Aveți vreo o idee sau un interval când îmi va intra și mie banii?

3
Răspunde Raportează
Stefen3
în 2 Aprilie 2024 | Stefen3 întreabă:

Salut TPU, acum 2 săptămâni am fost abordat de o doamna cu un copil ca cică are nevoie urgent de 300 de lei iar eu i- am oferit 200 și cică mi- i da înapoi. Mi- a cerut și numărul chiar părea...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Aprilie 2024 |

Bună! Unde recomandați deschiderea unui cont bancar(pentru studenți care și muncesc)? ING sau BT sau BCR?

7
Răspunde Raportează
DumitrescuMiha
în 2 Aprilie 2024 | DumitrescuMiha întreabă:

Cum pot afla doar cu cenepeul datele cardului brd visa?

3
Răspunde Raportează
MarioPrococpciuc
în 2 Aprilie 2024 | MarioPrococpciuc întreabă:

Salut! Dacă schimb numărul de telefon la contul de Revolut pe altul. Pot face un alt cont nou de Revolut cu numărul de telefon care l- am folosit până la schimbare? Sau trebuie sa șterg contul ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Samyyyyy
în 1 Aprilie 2024 | Samyyyyy întreabă:

Daca am facut o comanda de 139.70 si pe card am 140 lei, de ce nu mi-o accepta ca am cu 0.30 bani mai mult?

3
Răspunde Raportează
Nomame0002
în 1 Aprilie 2024 | Nomame0002 întreabă:

Am și eu o întrebare, unde aș putea să găsesc un job part time în Brăila care să angajeze minori? Menționez că am 17 ani.

3
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 1 Aprilie 2024 | BeingSelfless întreabă:

Ce lucruri trebuie să am în vedere pentru a NU alege să fac afacere cu o anume companie care oferă franciză? Este un ghid bun pe YouTube sau alte surse?

1
Răspunde Raportează
Syrten
în 1 Aprilie 2024 | Syrten întreabă:

Buna TPU! Cum e sa fii customer support? As vrea sa aplic la Bringo dar nu m-am lovit niciodata de astfel de job. Daca poate sa imi spuna cineva care este sau a mai fost. Multumesc!

6
Răspunde Raportează
Florentina2320
în 1 Aprilie 2024 | Florentina2320 întreabă:

Buna ziua. Tatăl meu a decedat în urma cu 2 săptămâni. Pe cardul lui au fost banii de pensie pe care i am scos și împărțit cu fratele meu. El avea un credit la banca. Creditul va fi platit de ...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Mihaela2023
    trimisă acum 17 ore

Mihaela2023 întreabă:

Bună TPU! Avem un apartement ramas de la bunici iar pe acte sunt trecute 3 persoane(mama împreună cu sora şi fratele ei). vor să vândă apartamentul iar fratele lor nu e de acord, spune ca banii...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • FatimaS
    trimisă acum 17 ore

FatimaS întreabă:

De ieri după- amiază, am o durere puternica de cap, slăbiciune, greturi si amețeli, inclusiv cand stau întinsă pe pat, ma ia o foarte mare amețeală și la fel si cand ma ridic. Azi cand m-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • gllopel
    trimisă acum 22 ore

gllopel întreabă:

Buna! Daca Skype nu mai exista, de ce la update facut de sistem mi se "actualizeaza"? L-am dezinstalat dar reapare.
    13 răspunsuri
  • SoareLorena
    trimisă pe 12 Septembrie

SoareLorena întreabă:

Dacă am curul mic și plat credeți ca ar trebui sa ma simt bine in pielea mea? Și să îmi arăt curul? Adică să nu îmi fie rușine cu el mereu am încercat să îl ascund și să nu se vadă...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.048
  • Întrebări: 3.950.862
  • Răspunsuri: 17.638.357
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre ciocolata

Curiozitati despre ciocolata

Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?

Start quiz
Categorii
  • 651.868 Adolescenţi
  • 55.499 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.660 Auto & Moto
  • 144.200 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.952 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.799 Conversaţii