| raul123raul1raulll a întrebat:

Am o mică mare problemă. Nu mai lucrez de o luna jumate. Am aplicat la nenumărate joburi, am mers sa depun cv și toate chestiile, și nu m-a sunat nimeni. Nu mai știu ce sa fac. M-am saturat sa tot stau acasă și sa nu am bani. Help meeeeeee

9 răspunsuri:
| JohnnyBravo123 a răspuns:

O să îți găsești ceva până la urmă! E o perioadă proastă cu locurile de muncă!

| BlackNotorious a răspuns:

Depinde de unde esti cati ani ai si ce stii sa faci, incearca sa vorbesti cu cineva sa te bage la servici si pe tine oricum daca vrei bani multi e mai dificil ca toti angajatorii ofera salariul minim

| mihai69 a răspuns:

Se caută lucrători sezonieri la restaurante, hoteluri la munte și în stațiuni, la curierat etc.

| LisaJulie a răspuns:

In ce domeniu vrei sa te angajezi?

| Violleta2022 a răspuns:

Ce profesie ai, sau mai bine spus in ce domeniu esti tu expert/calificat?

| Violleta2022 a răspuns:

CV-urile se trimit online, ca sa te prezinti ca un adevarat profesionsit, nu se duc in mana, nicaieri.
Contacteaza o firma de recrutare si prezinta-te bine la ei, ca sa-ti gaseasca ei joburi.
Dar dupa cum spunema mai devreme, nu stim ce profesie ai, in ce domeniu excelezi tu, ce calificari si ce experinta ai, ca sa-ti putem da sfaturi mai clare si precise.

| Cresta a răspuns:

Ce greseli mari faceti voi ca va dati demisia inainte de a gasi alt loc de munca! Bun-rau cum era cel vechi, era ceva, aducea banii necesari.
Cum se spune mai sus, acum se cauta personal pentru perioada sarbatorilor. Angajeaza-te macar temporar si in timpul asta continua sa cauti.

| JohnnyBravo123 a răspuns (pentru Cresta):

Poate că a fost dat afară!

| Diana4you97 a răspuns:

Cel mai probabil aplici la job-uri cu anunțuri fantomă. Încearcă pe Olx, sunt job-uri simple dar cu angajare mai rapidă. Încearcă să schimbi și modelul de CV, poate nu e ce trebuie. Găsești pe acest site mai multe modele și instrucțiuni de editare: https://muncitorul.com