| Girly97 a întrebat:

Am primit ultima factura in SPV pentru numarul de telefon pe PFA de la Vodafone la o luna dupa portarea la DIGI in valoare de-24. 24lei... XD Ok, ce naiba fac cu ea acum? XD Desigur, in mod normal i-as lasa acolo DAR mi-am portat luna trecuta atat numarul personal cat si cel de PFA la DIGI si aceasta era ultima mea factura pe PFA de la Vodafone. Nu vor mai exista altele. Ok, ce facem acum? happy. Mentionez ca au contul meu bancar pentru ca nu mai pot plati facturile in MyVodafone ca inainte dupa portare ci prin virament bancar mentionand numarul facturii. Deci au contul meu bancar 100%. Mai mult, SOLO, firma digitala de contabilitate sunt contabiliii mei. Factura abia emisa nu a fost inca procesata dar e foarte posibil ca dupa ce vad ei factura si o proceseaza sa ma contacteze, nu? Eu ma gandeam si la varianta sa trimit catre Vodafone cei 24. 24lei prin virament bancar la fel ca data trecuta cand am platit facturile dupa portare. happy In principiu, fiind vorba de o persoana juridica, cum ar lua legatura Vodafone cu "firma" mea de PFA?

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca factura are sold " - " (minus, negativ), atunci nu trebuie sa-ti faci griji, fiindca Vodafone trebuie sa-ti plateasca aceea suma (pot vira in contul tau bancar sau "uiti" suma la ei).
Daca suma este cu " + ", atunci trebuie platita, pentru lichidare.

| Wr3nch a răspuns:

Te suna pe numarul de contact sau trimit plicuri la adresa declarata. Poti sa o platesti si in orice magazin Vodafone daca ai pe langa tine.

| AniaSteph a răspuns:

E normal sa mai vina o factura. Pai si nu o poti plăti clasic? Adica la Vodafone?