Trebuie sa mergi la o clinica de fertilizare si afli daca poti dona si de ce ai nevoie.
Pai imi e cam jena imi poti da un site pe net sa vorbesc de pe internet cu cineva care a mai facut asa ceva? am inteles ca persoana care ar vrea sa iti ia ovulele trebuie sa te vada sau prin poze ceva?
Nu stiu site-uri, la varsta mea nu ma intereseaza si nici nu cunosc persoane care sa fi donat.
Cauta cu clinica de fertilizare si precis o sa gasesti detalii, inclusiv conditiile de donare.
Eu sunt multe fete care cauta donatoare de ovocite. eu sunt una dintre ele. caut o donatoare cu grupa 0, 1, rh pozitiv. trebuie sa dai o declaratie notariala ca nu ai pretentii financiare, faci o serie de analize si o stimulare. din cate stiu trebuie sa fi avut o sarcina sau sa fi facut un avort. imi poti spune, te rog, daca donezi pentru bani, care ar fi pretul sau vrei sa ajuti?!
Bună dacă mai este valabil anunțul te pot ajuta eu nu fumez nu beau și am copii cu vârste diferite de un 1an aștept răspuns o zi bună!
Si eu sunt o persoana care am nevoie de ovocite donate pentru a face Fiv si a-mi indeplini dorinta de a fi mama. ma poti ajuta?! eu am grupa 0.1 si rh pozitiv. multumesc. astept raspuns!
otell întreabă:
ofistanciu întreabă: