| cooldreams a întrebat:

As vrea si eu sa ma apuc de freelancing, mai ales pentru ca trec intr-a XI-a si o sa-mi trebuiasca o tona de bani pentru meditatii, caiete, manuale, pixuri etc. (invatamantul nostru e 99 % obligatoriu si 80 % gratuit, deh!). Unde mai pui si facultatea. E cineva pe aici care a m-ai facut asa ceva? E o metoda sigura de a face ceva banuti? Ce site-uri de incredere stiti? Si, mai ales, pot sa ma apuc de asa ceva daca nu am ajuns la majorat? Va multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| andru10best a răspuns:

Vrei freelancing in ce?
Este dificil sa incepi ceva pe cont prorpiu. Daca ai o pasiune, poti sa faci bani din ea. Numai ca trebuie sa dedici mult timp. Fa-ti un blog si creste-l ca sa iti aduca un venit sigur.

| costan a răspuns:

Iscrie-te acum in cel mai bun program de afiliere din Romania, in scurt timp daca te implici cateva ore pe zi in promovare vei avea un venit lunar substantial: http://bit.ly/10Zsyv5

| Bernoullie a răspuns:

Iti recomand guru.com si freelancer.com
Cam astea sunt cele mai vechi si cele mai importante.Dar sa stii ca nu e usor sa fii in topul celor mai buni angajati deoarece examenele ce te pot urca in rank nu sunt gratis si in plus ai nevoie de feedback destul de bun ce il poti obtine doar lucrand.La ce te pricepi?

| bidifender a răspuns:

Sincer... NU! Simplu ar fi impartitul pliantelor la varsta ta... cam asta ar fi parerea mea.