"depun în numerar o sumă in contul cuiva" la BCR unde are contul.
Banii ii intra instant, in momentul in care ti se confirma depunerea banilor.
Dar vezi ca au program pana la 5, nu pana diseara tarziu.
Daca depui in numerar e una, daca transferi e alta. Ca sa depui nu interesează pe nimeni daca ai sau nu cont bancar. Facă transferi este altceva. Chiar și la o depunere de cash la sediul băncii, în aplicația respectivului apare depunerea (alimentare cont). Banii ar trebui sa intre pe loc sau în maxim 30 minute. Poți să cer detalii la banca pentru asta.
Pai mă duc la robotel, și ii depun eu direct, că abia la 9 ies eu de la munca
Pe mine mă interesa daca poate apărea undeva in app, că sunt bani pentru un cadou pentru tata, și el are acces la aplicația mea de George, și nu voiam să vadă?
Mai omule ce nu înțelegi că ți s-a explicat frumos? Dacă depui numerar (bancnote fizice din jeb-ul tau) nu are nici o legătură cu aplicația ta sau a lui taica-tu. Dacă în schimb scoți bani din cont ca sa ii depui cash, sau transferi din cont atunci logic că v-a apărea o sumă cu minus retrasă sau transferată.
...înțelesesem,doar am mai dat puține detalii de dragul conversației. daca ați înțeles că nu am înțeles din faptul că a apărut '?' la sfârșitul propoziției e din cauza că nu a citit ce Emoji am pus.Multumesc de răspuns
ALEXICAmarketing întreabă: