| Andreidașchevici112 a întrebat:

Bună. Mă gândeam la o afacere care pot scoate multi bani și vreau păreri. Deci caut pe olx telefoane sparte care le cumpăr cu 200 sau 300 lei și pot ajunge până la 500 depinde de telefon. Dar zic că găsesc unul de 300, îl cumpăr, îi cumpăr un display nou care să zicem că costă 200-300lei, o husă 50lei, căști fără fir 100 lei, încărcător 50 lei și folie 50 lei și toată investiția ar fi de 900 lei și telefonul cu toate accesoriile îl vând tot pe olx la 1500 lei. Și am profit de 600 lei. Acești 600 lei îi pun deoparte și cu cei 900 lei repet investiția și îmi promovez produsul pe tik tok deoarece am câteva conturi cu peste 1000 urmăritori și aș face video cum arăta telefonul și accesoriile și aș da link in descriere pentru produs și așa cred că o să îmi meargă bine. Păreri ceva? Dau funda

Răspuns Câştigător
| DeMicUnCălător a răspuns:

Pentru că-i place prețul + Modelul și nu-și permite unul nou de 3- 4000 de lei

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Omiti o chestie.
de ce ar da cineva 1500 lei pe un telefon carpit?

Răspuns utilizator avertizat
| DeMicUnCălător a răspuns:

Incearcă dar nu mai spune altora planul tău,
Incearcă, Incearcă, incearcă. Ideea e bună

| RealKing01 a răspuns:

Iti cumperi un telefon nou, ce-i asa mare graba? de ce sa dai bani pe un telefon spart? doamne fereste ce idei au unii.

| johnnny123 a răspuns:

"în 4 Octombrie | Andreidașchevici112 a întrebat:
Bună. Deci am un gând cum sa faci bani și vreau păreri. Dacă ai un produs care valorează 1000 lei și vinzi 10. Deja ai 10.000 lei și dacă vinzi 200 de produse ai vreo 2000000 lei. Voi ce credeți este bun gândul meu?"

Poate că nu toți oamenii sunt făcuți pentru afaceri.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Daca nu isi permite unul de 3000 lei inseamna ca 1500 lei e o suma mare pentru cineva, intrebarea ramane, de ce sa dai o suma care e mare pentru tine pe ceva carpit?

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru suntserios):

De unde știi că este un telefon carpit.

suntserios

Pai ar trebui sa ii spuna nu?
altfel se numeste inselatorie, e o infraciune si se pedepseste

Da, ii spune.
Se numește Recondiționare

suntserios

Mergem in bucla, daca stii ca e un telefon carpit nu dai bani cat costa un telefon nou foarte bun... asta daca te duce minte putin

Eu am dat 900 pe un S20. Și l-am făcut cadou unui prieten căruia i-am spus c-a fost telefon meu din 2020.
A Fost foarte fericit și-l folosește cu drag și fără nici o problemă