Mergi la ambasada României din Anglia, si vezi cum te pot ajuta ei. Crezi ca il intereseaza pe Nicusor Dan de copilul tau? Ce decret prezidential visezi? Daca nu il intereseaza pe tatăl copilului de el, cum crezi ca il intereseaza pe presedintele României de copilul tau, asta e treaba ta tu ai decis sa ramîi insarcinata cu un tîmpit căruia nu i pasa de copil. Trebuie tu sa iti rezolvi problema cu tatal copilului tau, este si el român?
Trebuie să iei legătura cel mai bine cu un avocat local specializat pe dreptul familiei. Dacă înțeleg bine, bebelul nu are niciun act românesc, deci de la ambasada noastră nu cred să obții mare lucru. Nu că ar fi ei foarte de folos oricum.
Iar ordonanță președințială ai putea obține doar în țară. Și aici, doar dacă convingi completul de judecată că ai dreptate.
Daca ii schimbi domiciliul din Marea Britanie, el iti poate face plangere penală pentru rapire de copii.
Ca sa fiu mai clar: custodia minorului se judeca in drept civil, rapirea se judeca in drept penal.
Deci poti ajunge la inchisoare chiar daca tu castigi custodia minorului.
Sigur, nu am zis ca e obligat sa faca plângere penală, am zis doar ca poate.
cokaina întreabă: