Suni la site-ul respectiv si le spui ca nu ai stiut nimic de comanda fiului tau.Pe urma ei te vor intreba despre ce este vorba si cine a comandat.Le spui despre ce este vorba si numele.Fiul tau a dat sigur numele, fara nume si adresa nu poti da o comanda.Asa, si le spui numele si ei il au in baza de date si le zici ca vrei sa anulezi comanda si ei o sa o anuleze.100% sigur merge aceasta varianta. Funda?
Pai ce date de buletin a dat!?!?!?
Ca doar nu i-au luat comanda doar cu adresa de e-mail!
Suni la site-ul respectiv si le spui ca nu ai stiut nimic de comanda fiului tau.Pe urma ei te vor intreba despre ce este vorba si cine a comandat.Le spui despre ce este vorba si numele.Fiul tau a dat sigur numele, fara nume si adresa nu poti da o comanda.Asa, si le spui numele si ei il au in baza de date si le zici ca vrei sa anulezi comanda si ei o sa o anuleze.100% sigur merge aceasta varianta. Funda? (ma scuzati ca am vorbit cu "tu", acum mi-am dat seama)
Cand vine sa platesti telefonul nu il platesti ca vine instiintare. si atunci il returneza telefonul respectiv. nu te stresa atat
Pai poate daca puteti sa ii contactati si sa le exlicati ce s-a intrebat, si vor intelege, sau daca se poate sa intrati in contul de pe care a comandat copilu dvs si sa anulati comanda.
Teya a dat un raspun bun... se poate sa mai faceti si in felul urmator: lasati sa vina comanda, iar cand vine daca nu au citit inca email-ul spuneti-le cand va veni coletul ca nu il primiti. Adica nu le dati banii. Spuneti-le ca nu ati stiut de comanda si nu il acceptati. Vara mea a comandat candva o geanta de umar de pe un site de pe contul meu. Geanta costa cam 150 lei. Cand a venit coletul am fost surprinsa, dar nu l-am acceptat. Dupa mai multe rugaminti si explicari, curierul a inteles. Eu i-am dat doar 10 lei pentru. ca a facut un drum degeaba, dar nu am acceptat coletul. Incercati, poate merge.