| Antokiss a întrebat:

Am si eu o rugaminte la voi...copilul meu de 12 ani a facut o comanda de iphone4 de pe aurodualsim.info acum cateva ore le-am trimis email ca nu am stiut de comanda dar nu stiu ce sa fa... ajutati-ma va rog. dau funda:*

Răspuns Câştigător
| aminutza a răspuns:

Suni la site-ul respectiv si le spui ca nu ai stiut nimic de comanda fiului tau.Pe urma ei te vor intreba despre ce este vorba si cine a comandat.Le spui despre ce este vorba si numele.Fiul tau a dat sigur numele, fara nume si adresa nu poti da o comanda.Asa, si le spui numele si ei il au in baza de date si le zici ca vrei sa anulezi comanda si ei o sa o anuleze.100% sigur merge aceasta varianta. Funda?

7 răspunsuri:
| MoneyMoney a răspuns:

Pai ce date de buletin a dat!?!?!? big grin Ca doar nu i-au luat comanda doar cu adresa de e-mail!

| crynys a răspuns:

Site-ul nu merge poate nu l-ati scris corect

| aminutza a răspuns:

Suni la site-ul respectiv si le spui ca nu ai stiut nimic de comanda fiului tau.Pe urma ei te vor intreba despre ce este vorba si cine a comandat.Le spui despre ce este vorba si numele.Fiul tau a dat sigur numele, fara nume si adresa nu poti da o comanda.Asa, si le spui numele si ei il au in baza de date si le zici ca vrei sa anulezi comanda si ei o sa o anuleze.100% sigur merge aceasta varianta. Funda? (ma scuzati ca am vorbit cu "tu", acum mi-am dat seama) sad

| calinut1 a răspuns:

Cand vine sa platesti telefonul nu il platesti ca vine instiintare. si atunci il returneza telefonul respectiv. nu te stresa atat

| xxdd a răspuns:

Trimite un e-mail prin care sa anulezi comanda.

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

Pai poate daca puteti sa ii contactati si sa le exlicati ce s-a intrebat, si vor intelege, sau daca se poate sa intrati in contul de pe care a comandat copilu dvs si sa anulati comanda.

| pisicutza2001 a răspuns:

Teya a dat un raspun bun... se poate sa mai faceti si in felul urmator: lasati sa vina comanda, iar cand vine daca nu au citit inca email-ul spuneti-le cand va veni coletul ca nu il primiti. Adica nu le dati banii. Spuneti-le ca nu ati stiut de comanda si nu il acceptati. Vara mea a comandat candva o geanta de umar de pe un site de pe contul meu. Geanta costa cam 150 lei. Cand a venit coletul am fost surprinsa, dar nu l-am acceptat. Dupa mai multe rugaminti si explicari, curierul a inteles. Eu i-am dat doar 10 lei pentru. ca a facut un drum degeaba, dar nu am acceptat coletul. Incercati, poate merge.