| Matei_Flor_1988 a întrebat:

Buna ziua! As vrea sa trimit bani din Iraq si sa primesc in Romania.Stie cineva cum as putea? Nu merge cu Western si nici prin banca.Am incercat.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Prin cripto monede sau revolt, poți folosi un vpn sau tor

38 răspunsuri:
| Brizbriz a răspuns (pentru Matei_Flor_1988):

Russia a fost amenintata ca o sa fie taiata de la sistemul Swift
Irak-ul a fost restrictionat de multa vreme pentru ca nu vor sa renunte la programul nuclear

singura chestie pe care a spus-o RAY bine a fost chestia cu, crypto-monele, nu cred ca merge nici aia (pentru ca totusi faci transfer bancar in afara Irak-ului), dar MERITA incercat, ca nu ai ce pierde

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Matei_Flor_1988):

Paypal.

| RAY a răspuns:

Ce spui ma https://ibb.co/NyM7d5r

| RAY a răspuns (pentru Matei_Flor_1988):

Ești sigura ca au bani? Eu îți sugerez sa dai acel link, poți transfera din iraq oriunde în lume, doar schimbi tara, ai și o poza care arata ca poate sa trimită, bine ca nu sunt în Iran

| Matei_Flor_1988 explică (pentru RAY):

O sa mearga el pana la urma.Multumim mult pentru ajutor! O seara frumoasa!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Matei_Flor_1988):

Nu ai inteles nimic din ce am scris. Am descris un scenariu pentru anumite situatii.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Matei_Flor_1988):

Cand scrii asa ceva, ce sa putem intelege, ca tu singura ti-ai trimis banii din Irak si vrei sa-i primesti in Romania.
Uite aici exprimarea ta:
"...As vrea sa trimit bani din Iraq si sa primesc in Romania"
Normal ca omul incearca sa inteleaga in ce situatii ai putea tu detine bani in Irak, daca sunt legali sau ilegali, de ce banca ar refuza o asemenea tranzactie samd.
Cand tii gura legata si nu dai informatie clara, sau nu te exprimi coerent cand formulezi intrebarea, nu da vina pe noi ca incercam sa te ajutam cu ceea ce ne-ai spus!
De 30 de ani fac plati si transferuri internationale, in numeroase tari din lume, inclusiv Irak, dar nu mi s-a intamplat niciodata sa nu pot face un transferul bancar.
Ceva nu este corect sau legal acolo, ori continui sa nu spui tot adevarul.
Ma rog, este in final problema ta si o poti discuta la tine la banca, cand parintii lui iti trimit recipisa electronica de plata facuta, sau ii pui pe ei sa investigheze de ce transferul comandat de ei nu a fost facut (cu banca lor, evident).

| Zoltán_Csáki_1972 a răspuns:

Dacă cunoști ce sunt crypto monedele și saitul respectiv acceptă oameni și din Iraq, totul se poate face foarte repede.
Binance are cardul lui personal, dacă îl comanzi costă 20$. După acea plătești oriunde se acceptă cardul sau poți scoate bani de la automat.
Poate te ajută acest site:
https://sites.google.com/view/5bsales-ro/f%C5%91oldal/binance-rom%C3%A2nia