anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua! Sunt nouă aici.

Am o dilemă și mă confrunt cu o situație neplăcută, în care este și urgentă. (Va rog sa citiți pana la capăt, e cam mult, dar va rog, ca am nevoie si nu stiu ce sa mai fac)

Cum pot face niște bani rapid, online? Știți vreo aplicație în care se poate face asta? Măcar 50€ să îi fac curând, azi sau mâine.

Situația stă în felul următor:
Eu sunt plecată în Austria e o lună și l-am rugat pe tatăl meu să îmi trimită și mie niște bani, fiindcă am nevoie. Asta a fost sâmbăta trecută. Am vorbit cu el, tot, a zis prima dată că mi-i trimite in aceeasi zi, cu speranta ca ziua următoare ii si primesc, dar nu a fost asa. I-am dat iban-ul meu (fiind la BCR eu, iar el în Italia, pe CREDEM Bank). Aștept sambata, duminica, luni, marti il sun si imi zice ca sa ii mai trimit o data iban-ul. I-am trimis iban-ul, Tot. A zis ca miercuri (alaltăieri) îi primesc sau joi (ieri), cel putin târziu vineri (azi), pana in ora 14, ca ii primesc 100%, etc. El e si neserios de fel...

L-am sunat azi, a zis ca nu stie de ce dureaza atat, ca de fapt i-a trimis marti prin cumatrul sau si a zis ca in caz de nu se rezolva azi, ori vorbește cu cumatrul lui sa imi trimita dovada cu extrasul de cont, ca mi-a trimis banii, daca nu, duminica se duce la Western Union sa imi pună cei 100€.

Dar eu am nevoie astăzi sau cel tarziu maine de acei bani si nu stiu ce sa fac, este urgent! Am nevoie!

Vreau sa imi dați va rog un exemplu de aplicatie in care sa pot face niste bani rapid, macar până maine, pana cand si daca primesc banii de la tatăl meu, sau sa imi spuneti ce sa fac, va rog din suflet! Este foarte urgent si nu știu ce sa mai fac.

Problema este delicata si trebuie sa ajut pe cineva.

Mama mea nu are bani in cont, rudele nu au si nu imi dau, nu ma pot baza pe ei. Va rog sa imi dați niste sfaturi in legatura cu ce as putea face ca sa am acei bani mai rapid.

Vă mulțumesc că ați citit până la capăt și vă doresc numai bine!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca exista o problema serioasa si critica care necesita ajutor umanitar, mergeti direct la Ambasada sau Consulatul Romaniei din Austria si ei va vor ajuta.

Din pacate nu exista aplicatii care sa faca banii atat de multi intr-un timp atat de scurt.

| Cresta a răspuns:

Problema delicata cu ajutor pentru altii? Cam miroase a ceva ilegal. Stai departe!

| PerezMichellyne a răspuns:

În cazul dumneavoastră, vă sfătuiesc să-l contactați pe domnul Nicolas Dufourcq. Acesta vă poate ajuta financiar. Iată adresa sa de e-mail: dufourcq-nicolas@outlook.fr