Din aplicatie se poate vedea tot. Daca te duci la Mega sa iei un suc apare magazinul, suma si data (nu apare si ce ai cumparat). Daca faci comanda la Emag si platesti cu cardul la fel arata suma si data. Daca ei au acces la aplicatie pot sa vada de unde cumperi si cat cheltuiesti.
Tata are aplicatia (el mi-a făcut cardul) dar nu sunt sigura daca are acces la contul meu, tot poate sa vada unde am facut tranzacții?
Daca intra pe aplicatie si intra pe contul respectiv, da. Adica daca tu te-ai abonat la cineva cu 10 euro pe Onlyfans sa zicem, el poate sa vada ca ti s-au retras 10 euro de catre Onlyfans pe 3 august
Clar are acces la trazactiile tale daca are aplicatia
Nu ești titularul de cont. Părintele tău este. Tu doar ai un card cu numele tau. Minorii nu își pot deschide singuri conturi bancare, fiind astfel titulari. Părintele îți supervizează tranzacțiile, poate impune o limită de cheltuieli, bloca contul etc.
Da,părinții tăi pot vedea istoricul de tranzactii dacă sunt desemnații ca reprezentanți al contului de minor.
De aia sunt "carduri de minor". Parintii au acces la card si la toate operatiunile facute.
Si din aplicatie dar si dintr-un extras de cont scos de la Banca.