| Crestin_Alex_1997 a întrebat:

Eu intentionez sa imi iau ceva de pe net fara ca parintii mei sa stie, asa ca m-am gandit sa ii spun celui care imi va trimite coletul sa il trimita pe numele meu, dar eu sunt minor. oare se pote sa ma duc eu la posta sa ridic coletul chiar daca sunt minor? FUNDA, URGENT VA ROG.

Răspuns Câştigător
| 23Suiram a răspuns:

Dac ai buletin da. Dar de unde faci rost de bani ca sa platesti cumparaturile? Nu risca sa-i superi pe ai tai. Mai bine vorbeste cu ei, cu cel cu care te intelegi mai bine. O sa inteleaga. Oricum daca descopera ce faci se vor supara si poate iti confisca obiectul cumparat. Pierzi si banii si obiectul cumparat si increderea lor in tine.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si daca deschide maica-ta usa cand vine coletul? Sau postasul cu instiintarea? La asta te-ai gandit? Daca nu ai bani nu le ceri parintilor? Sfatul meu este sa le spui ce ai de gand sa faci.Tot vor afla.Mai devreme sau mai tarziu.

| Crestin_Alex_1997 explică (pentru darrio2007):

Nu deschide mama pentru ca coletul o sa vina la posta. si merg eu si il ridic.

| darrio2007 a răspuns (pentru Crestin_Alex_1997):

Si instintarea pentru colet? Nu vine la usa postasul? Dar nu vad de ce te ascunzi? Daca suma nu este mare? Sau ceea ce cumperi este ceva mai deocheat? Ok. Sper sa mearga planul tau.

| valentingb a răspuns:

De ce prin posta si nu prin curier rapid? In orice caz, ai nevoie de buletin. Important este sa faci plata, nu ii intereseaza cati ani ai si ce anume ai cumparat.

| BiuL a răspuns:

Poti sa il trece pe numele tau si daca esti minor atat timp cat ai buletin sa te poti legitima.

| kiv1990 a răspuns:

Daca ai buletin atunci da, principalule s-o poti achita, insa odata ce ai cumparat-o nu-ti va mai zice nimeni nimic, parintii se vor obisnui

| Crestin_Alex_1997 explică:

Nu ii vorba de niste sume astronomice ii vorba de numai 55 de lei pe care ii am si am si buletin si in privinta coletului eu voi cere expeditorului sa imi trimita prin posta romana, am un plan bine pus la punct, cel putin asa cred.