| Ferii a întrebat:

Luna trecuta am facut un credit la bt, intrebarea mea este ca as putea face inca unul mai mare si cu banii sa îl plătesc pe cel anterior si sa mai raman cu bani? Am avut ceva evenimente in familie si am avut nevoie de bani iar acum sunt iar in ipostaza asta.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca te incadrezi la maximul de îndatorare adică vreo 40% din venit poți să îl faci și pe al doilea

| Ferii explică (pentru suntserios):

Asta cum calculez?

| suntserios a răspuns (pentru Ferii):

EE hai că nu e fizica nucleara. Vezi ce rate ai, vezi ce venit ai. Ratele trebuie sa fie max 40% din venit

| mihai69 a răspuns:

Poți face o refinanțare, chiar și la altă bancă dacă e mai avantajos.

| Ferii explică (pentru mihai69):

Asta cum funcționează imi poti spune mai in detaliu?

| mihai69 a răspuns (pentru Ferii):

Cel mai simplu ar fi să cauți un broker de credite care te va ajuta să obții oferta cea mai bună.
Dacă nu, pur și simplu mergi la banca ta, apoi la alte vreo două, trei și ceri exact asta: refinanțare pentru creditul X și să rămâi cu Y bani de care ai acum nevoie. Apoi compari ofertele.

| Ferii explică (pentru mihai69):

Creditul are o luna jumate pot refinanța dupa atat timp deja?

| mihai69 a răspuns (pentru Ferii):

Asta doar de la bănci poți afla.

| lpavel a răspuns:

Binenteles ca poti dar asteapta-te ca sa platesti inapoi dublu sau chiar triplu fata de cat ai luat tu la primul imprumut...

| just4ubr2015 a răspuns:

Poti face refinatare la alta banca cu dobanda mai buna incearca la brd sau ing si vei avea o rata mai mica la bt sunt dobanzi foarte mari