| deamoncomand a întrebat:

Cat costa transportul de pe site-ul oficial apple in Romania vreau sa cumpar un ipod touch 5g si este 199$ dar cat este transportul.LA fel si pe site-ul http://www.ebay.com/ cat costa transportul.

1 răspuns:
| cqalin a răspuns:

In primul rand nu vei putea cumpara direct de pe site-ul oficial Apple ci de pe apcom.ro deoarece Apple nu face vanzari de pe site-ul lor, cat despre taxa de livrare in apcom este gratuita daca valoarea este mare:
-În funcţie de valoarea cumparaturilor, livrarea se va face gratuit sau contra unei taxe de livrare. Astfel, pentru comenzi în valoare de cel puţin 100 EUR (inclusiv TVA, exprimată în RON la cursul zilei practicat de magazinul online Apcom), livrarea este gratuită oriunde în ţară. Pentru valori ale comenzii mai mici de 100 EUR, va trebui achitată suplimentar o taxa de livrare incluzând costurile de transport care va fi evidenţiată pentru fiecare comandă.

Pentru site-ul e-bay taxa de livrare este stabilita de fiecare vanzator deci orice produs vei gasi in e-bay va fi specificata taxa de livrare

un salut