anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,care vi se pare cele mai profitabile afaceri?

28 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Hei,nu te prosti, curvaraseala aduce boli si moarte!

| hummmer a răspuns:

Fiaarrreee,cumpaaaraaammm fiiaaarrreee, bateeeeriiii, haluminiii

| untu a răspuns:

Cele mai profitabile afaceri sint pe cele cu culturi agricole:graul, porumbul, rapita, floarea-soarelui! Trebuie sa muncesti foarte mult pentru a ajunge bogat, trebuie multa munca si mult timp!

| ccnv a răspuns:

"Pare"."PARE"! Daca scrii mai multe litere nu esti mai destept, esti un rahat cu ochi care nu stie sa scrie, sau vrea atentie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ccnv):

Nu inteleg de ce ma jignesti, am gresit si nu am observat, de obicei sunt atent la lucrurile acestea.

| deadwillow a răspuns:

Dormitul. Bai frate, asta clar e cea mai tare. Dormi nene si nu te freaca nimeni la icre cand dormi. Daca as fi platita pentru orele de somn m-as imbogati imediat.

| Alicezzz a răspuns:

Agentie de turism, TRADUCERI sau comert online

| RuxandraBianca a răspuns:

,,care vi se pare cele mai profitabile afaceri?,,-mai da si tu pe la scoala, invata si apoi vezi tu cu afacerile...dar pana atunci invata sa scrii si vorbesti corect!

| Virguliță a răspuns:

Să vinzi șosete în piață.
" Șosiete, șosiete, cinci lei bucata. Hai la Piranda să-ți dea șosiete! Șosiete, șosiete..." ( am scris cu "i " intenționat )
Sper că te-am ajutat. xx

| hummmer a răspuns (pentru ccnv):

Rahat fara gura, daca mie mi te adresai, era o aluzie la tiganii care strang fier vechi, pentru ca astia chiar fac bani.Sau tu locuiesti undeva unde n-au trecut niciodata tiganii pe strada, urlind dupa fiare?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RuxandraBianca):

Am gresit si nu am observat, arunca o privire peste intrebarile si raspunsurile mele, sa vezi ca de obicei sunt atent la astfel de lucruri.

Răspuns utilizator avertizat
| VadTot a răspuns:

Da le mancare la Romani si crede ma ca ti va umple portofelul!

| untu a răspuns (pentru Dani_Doroga_1984):

Nici asta nu sint asa de profitabile,va spun eu, dar prostitutia nenoroceste barbatii cu boli si moarte:SIDA, SIFILISUL, GONOREE, BOLI VENERICE....etc.Iar medicamentele, ce va spun ca cine are nevoie de chimicalele scumpe, ca nu cumpara pacientii, ca nu au banii, iar pompele funebre aduc multa munca si nu cred ca sint profitabile.dar depinde de criza!

| ccnv a răspuns (pentru hummmer):

Relaxeaza-te,Jim-Bob. Eu criticam greseala de ortografie din intrebarea pusa. Chiar am si scris intre ghilimele cuvantul (pe care, dupa cum vezi, tu nu l-ai folosit la persoana a treia singular). Adica sub forma "pare". Asa ca nu te ridica sa bati tastatura aiurea, daca nu ai inteles la ce ma refeream eu. Nu de alta, dar ma scutesti si de scris.

| hummmer a răspuns:

Fata-Montana,nu ştiu,nu văd, nu îmi dau zeama unde am scris EU titlul.Îmi spui că nu am pus nuş'ce persoana a optâşpea în titlu. O vizetă la medicul oftalmolog face minuni.
Io bat tastatura, cineva bate câmpii.
Oaaalleee, traaveersee, coovoaareee...

| RuxandraBianca a răspuns (pentru deadwillow):

Un pot sa cred, un om exact ca mine! big grin

| RuxandraBianca a răspuns (pentru anonim_4396):

Atuci scuza-ma, se mai intampla sa gresesti ...mai ales pe tastatura.winking

| RuxandraBianca a răspuns (pentru hummmer):

Mai draga, aiuritule, pe ce lume traiesti? fata a zis ca ea vorbea de greseala,, vi se pare cele mai profitabile afaceri,,, greseala facuta din neatentie cum a zis baiatu care a pus intrebarea. nu avea nicio treaba cu tine!

| hummmer a răspuns (pentru RuxandraBianca):

Si tie draga aiurita,iti trebuie un control la ochi. Uite ce imi scrie distinsa doamna/domnisoara:''Relaxeaza-te, Jim-Bob. Eu criticam greseala de ortografie din intrebarea pusa. Chiar am si scris intre ghilimele cuvantul (pe care, dupa cum vezi, TU nu l-ai folosit la persoana a treia singular). Adica sub forma "pare". ''
Nu am scris eu titlul, intelegeti, eu doar imitam tiganii, atat. Dansa spune ca EU am scris titlul.Eu spun ca nu l-am scris.

| deadwillow a răspuns (pentru RuxandraBianca):

Pacat ca eu sunt saraca ca vai de capu meu rolling on the floor nu ma lasa nimeni sa dorm, pana si vara in vacanta ma trezesc la 7 crying

| ccnv a răspuns (pentru hummmer):

Probabil prin titlu te referi la chestia aia cu "pare". Eu am scris in comentariu ca tu NU ai folosit aceasta forma a verbului,de fapt nu ai folosit-o deloc. Dupa cum ai zis, tu erai cu aluminiile si fiarele tale, si, spre deosebire, n-ai avut nicio greseala de ortografie.
Ma rog, unii inteleg altceva. Greu. Foarte greu.

| hummmer a răspuns (pentru ccnv):

Fie voia ta.

| stroedaniel13 a răspuns:

Salut,

Personal cele mai profitabile afaceri mi se par cele din mediul online pentru ca ai cheltuieli mai mici din start.

Incearca sa arunci o privire pe www.afaceri-profitabile.com pentru cateva idei de acest fel

| LXandro a răspuns:

Cele din domeniul software sau internet

Întrebări similare