| razvanrux a întrebat:

Salut! Deci asezati-va pe scaun, e o poveste ceva mai lunga.

Mereu mi-am dorit un telefon mai "mid-range" asa, chiar spre "high-end". De anul trecut am un Samsung galaxy j5 2017, sm-j530F mai exact.
Tatal meu are o problema cu displayul, mai exact este demagnetizat putin, iar touchul nu mai functioneaza asa cum era acum 3-4 ani ( old phone btw).
Mi-a propus urmatorul lucru. Telefonul pe care il am eu sa il foloseasca el si imi cumpare un telefon nou. Faza cu banii, trebuie sa pun 50-50. Vorbim de un Samsung Galaxy A50 128 gb. Acest telefon este 1300 de lei la momentul actual. Ziua mea a fost acum ceva timp si am reusit sa strang vreo 400 de lei. As mai avea nevoie de vreo 300. In aproximativ 2 saptamani. Job am cautat de mai mult, am gasit niste optiuni, dar nu am fost acceptat. Din pacate, nici pe la vecini nu pot sa merg sa ii ajut, gen pet sitter etc.
Sunt din Iasi si am 17 ani. Ma pricep sa montez calculatoare, sa dau un sfat pentru un build de buget/necesitati. Stiu sa instalez cap coada un sistem de operare ( Windows, in Linux nu ma pricep asa bine) si multe alta programe folositoare in viata de zi cu zi, gen Microsoft Office, Vlc, etc.

Am nevoie de niste sfaturi, cum si daca pot face rost de bani. Sau daca tu consideri ca te pot ajuta cu un pc, vorbim.

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Deci poți oferi consultanță, service la domiciliu pentru IT, PC. Să postezi pe un site ca Piața de la A la Z, o ofertă de servicii și să menționezi că este pentru Iași.