| uunicodes a întrebat:

Salut,

Sunt intr-o perioada in care nu stiu in ce directie sa ma duc din punct de vedere profesional.

Sunt o persoana muncitoare si imi place sa muncesc si sa am rezultate iar acestea sa fie rasplatite.

Am incercat diferite job-uri dar acolo ma simt de parca as fi un soricel obligat sa alerge intr-o rotita timp de cateva opre pentru a putea sa isi permita acea bucatica de cascaval si sa intretina necesitatea altor companii de a vinde.

Toti vor sa vanda iar eu nu sunt obligat sa cumpar dar cu toate acestea necesarul tot il vreau.

Am incercat sa imi deschid o companie de doua ori dar am esuat fiindca nu am avut buget sau fiindca nu am avut buget iar ideea mea avea nevoie de ceva mai multi bani.

Acum as vrea sa ma angajez iarasi, dar nu stiu unde si ce sa fac cu acel sentiment pe care il am.
Nu pot sa muncesc 8 ore din cea mai frumoasa parte a zilei, risipind 80% din ea doar pentru a-mi permite dupa sa musc din acel mic cascaval si a putea sa trag o gura de aer pe o banca mancand o inghetata.

Vreau mai mult! Vreau sa muncesc acele 8 ore pe zi sau 15, dar dupa vreau sa stiu ca mananc un cascaval pe care il aleg eu si stau pe o banca aleatorie cu o inghetata mare sau mica, in functie de ce vreau eu.

Simt ca nu ii dau valoare timpului meu, si pentru asta nu stiu in ce directie sa ma duc.

Acum sunt fara job, cu o afacere deschisa care nu genereaza profit, doar cheltuieli, si nu as putea cum sa ma intretin din aceasta afacere chiar daca ar merge la 50% vanzarile conform stocului.

Voi ce ati face in locul meu?

Ati pleca in alta tara, uitand de toate si incepand o viata noua printre oameni straini care se vor uita la tine mereu ca la un strain si iti for oferi "ca si societate" ramasitele lor?

Multumesc anticipat,
EU

5 răspunsuri:
| Ichigo a răspuns:

Fara educatie financiara, orice ai face tot o sa iasa pe 0. Incepe sa citesti carti. Multe carti. Evident, recomand Rich Dad Poor Dad de Kiyosaki pentru inceput ca sa te deschizi la ce inseamna independenta financiara, active/pasive, etc

Si apropo, asa de gluma:
"Nu pot sa muncesc 8 ore din cea mai frumoasa parte a zilei, risipind 80% din ea"
Lucreaza pe program de noapte atunci, 3-23 laughing

| BlackBriliant a răspuns:

Eu in locul tau as pleca in strainatate, si as lucra orice, dar absolut orice

| Adrian5575 a răspuns:

Observ ca ai asteptari mari de la viata. Nu cred ca poti realiza ceva foarte maret in Romania, doar daca pleci in alta tara, strangi bani, apoi te intorci si redeschizi firma cu un buget mai mare.

| UnulSimplu312 a răspuns:

Încearcă un job in politie sau armata sau daca chiar vrei sa scapi de tot stresul închide tot si mutate în altă țară și reîncepe totul de la 0 inclusiv firma

| uunicodes explică:

Si eu as munci orice, dar problema in a pleca in strainatate este faptul ca mereu voi fi acel "roman" pentru straini. Si nu vreau sa merg prin magazin sau pe strada si sa vad in public cum oamenii se uita la un strain. Exista o sansa in Romania asta sa muncesti si timpul tau sa iti fie apreciat? Care ar putea sa fie acel job?