Esti naiv! --- niciun detinator de ferma autorizata nu-si dezvaluie/ face publica lista de clienti cu care au contracte de achizitie a veninului.Mai mult, companiile farmaceutice, ca potentiali clienti, au, ele insele, organizate ferme proprii dotate cu intalatii de conservare a veninului. Ceea ce gasesti in Ro este doar "afacerea brosura"!--- cumperi, de la cei cu idei de afaceri, carticica/proiect de infiintare a unei ferme de vipere! Punctul slab al acestei afaceri este tocmai ceea ce te intereseaza pe tine : unde vei vinde veninul!
Ar fi bine sa faci un site in engleza si sa il optimizezi, sa pui aceasta intrebare sau sa prezinti oferta pe forumuri de afaceri, sa dai anunturi pe net, sa oferi un comision consistent celui ce iti intermediaza contractul!
Salut, cel mai sigur la export. Francezii cumpara. Cel mai simplu ar fi sa iei legatura cu un fermier de vipere si din vorba in vorba sa afli unde vinde el si cu cat vinde. In cel mai rau caz, daca nu iti spune, poti incerca sa vinzi prin el. Cateva idei de afaceri mai gasesti si pe blogul http://3afaceri.blogspot.com/. Succes!
Normal ca nu se vinde, dar daca omul are deja vipere, ce sa faca cu ele, supa? Nu trebuie sa gasesasca o lista publica, ci sa stea la niste povesti cu oameni implicati in activitate. Un contact, o ruta, ceva tot pica.
Din veninul de vipere se fac unele medicamente. Tu ar trebui sa le vinzi unei fabrici de medicamente, evident, in Romania nu. Ar fi foarte simplu daca nu ar veni reprezentantii acelei fabrici la tine sa verifice ce au mancat viperele, in ce conditii le ti ( in special temperatura) e o anumita perioada din luna cand poti sa extragi veninul, trebuie sa fie dupa o anumita perioada dupa ce au mancat (din cate imi amintesc, daca colectezi veninul mai repede, nu colectezi suficient. Mai tarziu, se pierd din proprietati) Pe langa vipere ti-ar mai trebuii o crescatorie de soareci (ca hrana) si acestia trebuie sa aiba conditii bune. Pe langa acest hop care zic eu ca e destul de mare, mai e si problema ca sunt mai multe tipuri de vipere, nu sunt 100% convins ca orice venin e bun. M-am interesat despre aceasta afacere. e foarte profitabila dar trebuie sa ai destul de multi bani. Daca nu ma insel, mai sunt 2 crescatori (mai cunoscuti) in Romania, unul in Timisoara si cred ca pe langa Iasi inca unu. Incearca sa iei legatura cu unul din ei, propunele sa le vinzi lor veninul la un pret mai mic (daca corespunde cerintelor). Poate asa o sa capeti experienta si ai timp sa cauti si clienti. Dar repet, fabricile de medicamente sunt foarte exigente. Mi-as dori sa iti iasa ceva. Eu m-am lasat pagubas de asta.
Si eu as vrea sa constuiesc o crescatorie de vipere ammodytes ( legal toate autorizatiile la zi ) dar mi-e frica ca nu am cui sa vand acel venin, nu am auzit ca nici-o fabrica de medicamente sa zica achizitionez venin, iar investitia se poate ridica si la 100 000 lei plus cheltuielile de intretinere pe un an sau 2 ani, destul de riscant
Firma specializata se ocupa cu colectionarea de venin de la vipera cu corn ammodytes ammodytes. Cei interesati ma puteti contacta la nr de tel 0773377317 si email ionutlucian1987@yahoo.com
Polistfever întreabă:
Daniel_Rosu_1992 întreabă: