Întrebare recomandată |

Salut TPU! Din cauza unor probleme medicale am fost nevoit sa fac rost de bani urgent așa că am apelat la câteva ifn-uri(împrumut nebancar) cu dobândă destul de usturătoare, bani pe care nu ii pot restitui.Asa că m-am gândit să fac un împrumut la banca pe o perioadă mai îndelungată pentru a-mi rezolva problemele și pentru a achita aceste datorii(menționez că încă sunt in termen la plata acestora). Intrebarea mea este urmatoarea, banca îmi va aproba împrumutul in cazul in care eu mai am in curs câteva imprumuri la aceste IFN uri (menționez că nu sunt in baza de date), adică le va apărea și lor aceste împrumuturi, vor fi acestea un impediment?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Păi dacă nu esti in baza de date, Nu vor afla dar vei acumula alte datorii daca te imprumuti

| a răspuns:

Cel mai probabil nu, atata timp cat nu esti listat ca rau platnic e ok. E posibil sa ceara dovada ca ai folosit banii pentru a achita imprumuturile.

| a răspuns:

Ideea de a te imprumuta sa platesti un imprumut te cam afunda si mai rau. Trebuie sa le platesti astora la termen, ca de nu, devin mult mai mari sumele ce trebuie restituite. Atata timp cat nu ai trecut termene de plata si nu apari pe undeva rau platnic nu cred ca e problema.

| a răspuns:

In afara de aceasta banca nimeni nu iti poate spune sigur.

| a răspuns:

Banca nu are legatura cu ifn-urile.
Ai grija ca acele ifn uri sa nu-ti ia dobanda mai mare din varii motive si sa ramai dator in continuare la ei. Da-le banii cu dovada, nu in mana celui ce incaseaza fara sa ai macar o chitanta.