| Ciprian44222 a întrebat:

Salut TPU vin și eu cu o întrebare. Sunt in Germania la muncă și I-am spus angajatorului că stau 3 luni. (Am o lună de zile și nu am semnat absolut nimic am dat doar un buletin și atât). Au intervenit niste probleme acasă și nu pot rămâne și am decis sa plec acasă mai repede, mai pe scurt sa nu respect acel terment de 3 luni. Am auzit de la colegi mult mai vechi și chiar și de la șeful de echipă că dacă fac asta ar trebuie să plătesc 800€ pentru acte, acum stau și mă gândesc oare de ce trebuie sa plătesc daca eu nu am semnat nimic, știu că este datoria angajatorului și plus de asta n-am semnat nimic. Rog ca cineva să mă lămurească va rog. Mulțumesc!

1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Doar un avocat stie, sunt alte legi n Germania decat la noi in România, dar tu esti un neserios si un țepar, nu iti place munca nu a intervenit nimic acasa, minti, ai vazut ca este greu si ca nu ai cum sa il furi si ai zis sa inventezi ceva ca sunt probleme acasa, inainte sa te fi dus in Germania trebuia sa te gîndesti ca nu faci față, acolo se munceste nu ca in Romania. Acum daca decizi sa pleci asa ar trebui sa platesti amendă ca iti bati joc de sef, este român sau neamt șeful?