| prapaditu a întrebat:

Un site sau vreo aplicație in care sa faci bani usor într-o săptămână sau chiar o lună și 50 de lei sunt buni, exista? Daca da detalii please

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Aplicatiile cosuma bani, nu fac bani.
Daca exista ceva ata de profitabil, nu crezi ca erau forumurile goale, toata lumea ingramadindu-se pe aplicatii, sa faca bani?

Cand nu esti profesionist in ceva si nu ai cum sa faci bani online, iti cauti ceva munca fizica, adica la munca campului, la munca gradinilor, serelor, orice munca fizica iti prinde bine si asa poti face zilnic 50 de lei.

| mihai69 a răspuns:

Nu.

| Harfagre a răspuns:

Chiar dacă ai fi plătit cu ziua, tot ar trebui să poți obține măcar 70 - 80 de lei pe zi, oricât de necalificată ar fi munca pe care o faci. Vezi dacă ai putea găsi un meseriaș pe care să-l ajuți, de exemplu un zugrav, un instalator, un electrician auto, un mecanic auto etc. Unul din ăsta obține lejer 200 de lei pe zi, iar dacă are nevoie de un ajutor, o să obțină tot el de la client și 70-80 de lei pe zi pentru tine.

Știu pe cineva care acum e șofer în Anglia și livrează pizza, dar când era în România și încă n-avea permis de conducere, găsise la el în comună un electrician pe care-l ajuta la diverse lucrări pe la oameni prin sate și chiar a trăit din asta cam 2 ani, până și-a luat permisul de conducere.

| Vântulalb a răspuns:

Banii nu se fac usor.