În primul rând, ce te freacă pe tine grija de câți bani au alții?
În al doilea rând, să zicem că unul îți răspunde că a avut 1000 de lei, altul că a avut un milion de euro. Cu ce te ajută pe tine asta?
Dacă zici în general, 40.000 lei( 8000 euro), când am făcut un credit. Dacă zici de bani adunați sau primiți, cred că undeva la 15.000 lei(3000 euro).
Vă salut cu respect, sărăntocilor!
Vrea să știe număru' unu Mondialu' care din voi o ardeți pe barosăneală și care mâncați pufuleți!
Bestatungshilfe 6000 de lei, dar i am scos imediat din banca, in rest doar cash, 4000 de lei pentru Lenovo gaming
Asta e ca întrebarea cu câte femei ți-ai făcut de cap Nu o sa raspunda serios nimeni.
Johnny, mananci pateu cu paine pe fiecare zi, este? si cand nu mai ai pateu, te duci sa cauti niste sticle sa le bagi la reciclat? e doar o intrebare sefule, raspunde cine vrea
Nu ar trebui sa te intereseze nici capitalul, fiindcă totul depinde de tine ce faci in viața și cum te descurci in situații bune/grele. Veniturile unora nu o sa îți salveze pielea când vei da de greu.
Spre deosebire de tine, care ești un om de mare succes?
" în 28 August | danpopa777 a întrebat:
M-au ruinat pariurile sportive! M-au dus la faliment. Ce pot face ca sa imi revin rapid? Ma gandeam la un imprumut la camatari si sa incerc sa prind linia de septari la shining crown. Ce parere aveti? "
Care card? Pe ala de la firma mea cred ca vreo 1x.xxx EUR, pe firma care nu e a mea, dar o administrez, undeva pe la 500.000 EUR, pe persoana fizica nu umblu cu cash decat vreo 1-2-3000 cand mai am vreo datorie la intretinere. Pe persoana fizica, pe card, avut undeva pe la 2x.xxx RON cand am mai retras dividende. Posibil chiar pe la 3x.xxx RON, nu mai stiu exact. Am platit taxe de vomit la toti banii pe care i-am avut vreodata...
Ma mir că încă nu au apărut băieții care să zică: "fără număr, fără număr"
Ei, nah. Cunosc oameni care stau pe milioane de euro si nici ei nu-s smecheri.
Peste 150.000 euro când mi-a votat banca creditul pentru casa in cont. Au dispărut în câteva ore.
Ce relevanta are intrebarea ta?
Cardul bancar este legat de un cont bancar si acolo poti avea milioane sau miliarde de lei, euro sau dolari, neavand nici o relevanta pentru tine, cat am eu in cont.
In medie... 75.000 € lunar
12.500 € lunar din chiria a 40 containere in zona industriala *( Marsilia )
25.000 € consultanta militara & Securitate *( Europa, Africa).
Restul? Pe la bursa *( Acțiuni)
Amarastean!
Toate activitățile pe firma din Cipru...
Oamenii ăștia de dau comentarii pe aici, hmm. Nu vreau să zic nimic. Da cine are bani nu cred ca ar sta pe TPU, are altele mai bune de făcut nu să zică când și cât a avut cel mai mult.
Nu îți obosi creierașul! Crezi ce vrei... tu banii aia nu ii vei avea nici in 5 vieți
Când tu te jucai cu lopatica in nisip la mare cu poponetul gol eu eram in Academia Militara păpușika!