| StefanescuDaniel a întrebat:

Buna ziua! Spuneti-mi va rog frumos cei care va pricepeti, unde anume in Bucuresti as putea vinde o colectie valoroasa de carti scrisa de celebrul Goethe si intitulata Goethe's Werke (Lucrarile lui Goethe)? Goethe a scris manuscrisele intre anii 1770 si 1832 iar apoi colectia a fost publicata de profesorul doctor Karl Heinemann in anii 1900, 1908 si 1926 iar colectia care o am face parte din una dintre aceste trei colectii. Nu stiu exact anukl deoarece ghinionul face sa nu scrie anul in nici care dintre carti, sunt editii princeps, cu coperte de piele, paginile se vede ca sunt foarte vechi si chiar nu stiu unde sau cui sa le vand. Nu cer un pret enorm pe ele. Din ce am vazut pe internet aceasta colectie care eu o am s-a vandut in Austria si Germania cu cel putin 1490 de euro, eu vreau mai putin deoarece imi lipseste volumul 1 am doar 2, 3,4,5,6,7. Daca cumva sunteti interesati ati putea sa imi scrieti in privat. Precizez ca pe OLX am incercat sa le vand si inca mai incerc de luni de zile dar nu am reusit sa le vand inca.

3 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu sta sa iti bati capul cu Romania. Incearca in strainatate. Daca nu te descurci, da-mi detalii in privat si rezolvam cumva. Am pe cineva in Germania si o gramada de colegi din Germania/Austria.

| gllopel a răspuns:

Daca sunt editii princeps, ia legatura cu Biblioteca Academiei Romane.

| aizen0567 a răspuns:

Poti lua legatura cu specifice biblioteci din orasul tau sau sa postezi pe un site de colectionari din tara sau worldwide, sau cauta vreo persoana publica pasionata de lectura si incearca sa iei legatura cu ei si sa le prezinti detalii despre colectie.Altii interesati de ele nu cred ca ar mai putea fi.