In fiecare zi cand ies din casa si vad lumea. Stii ce-i fain? Ca e pe moca, nu-ti taie nimeni bilete la intrare.
Imi doresc sa merg la teatru nottara pe magheru in bucuresti. Sunt din bacau... Merg in bucuresti cand am timp. Un rinocer indragostit, uzina de placeri. Sunt piese dragute extraordinare imi place cum interpreteaza Dan Bordeianu. www.nottara.ro /
Sambata,la Teatrul German de Stat Timisoara, piesa Prima Iubire, o piesa adaptata la viata actoriilor care sunt din generatii diferite.o splendoare!
Intrebarea pentru mine suna cam asa : Ai fost vreo data la teatru?
Raspuns : Nu, nu am fost in viata mea deoarece nu exista nici un teatru in Nasaud :-s
Cand eram mai mic dar vreau sa ma duc in viitor la niste piese de teatru ca am auzit ca sunt foarte frumoase unele.Mereu mi-a placut sa ma duc la spectacole,teatru dar in ultimul timp mi-am ocupat timpul cu altceva, am avut si filme, cd-uri acasa si poate de asta.Dar o sa ma duc.Numai bine
Trist pentru mine. in clasa a 11 a cu diriga la teatru evreiesc. eu m-as mai duce. timp sa zic ca am. chefu vine greu plus ca singur nu prea as merge
)
Buna sonya! Ultima data am fost pe 31 mai cand am avut primul meu spectacol de dans.Cred ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea.
LisaJulie întreabă: