In fiecare zi cand ies din casa si vad lumea. Stii ce-i fain? Ca e pe moca, nu-ti taie nimeni bilete la intrare.
Ce-i ala"teatru"? Glumesc, am fost acum vreo 15 ani, nu a reusit sa vina o actrita la timp, a venit dupa ce-am primit banii inapoi pe bilete si de-atunci l-am pedepsit...pe teatru!
Pe clasa a VIII-a. Oricum teatrul e deja demodat, acum avem cinema-urile. Scuza-mi parerea, dar asa e.
Pe la 8-9 ani...
Dar decat sa mergi la teatru sa dai bani sis avezi 2-3 papusi cu se skalamba mergi in parca cu rolele sau pe jos si ai grija sa nu fie galagie sa te mai linistesti dupa scoala
Buna! am un,dar eu cusuri de teatru, in memoria atorului Papan Chilibar ''Eu cand vreau sa fluier, fluier'' din oameni sinpli pot e si geni cind faci asta din dragoste multa munca.
La teatru? acela cu papusi... mergeam cand eram mica.cred ca acum vreo 9 ani c-am asa.
Dar in ziua de azi vezi teatrul peste tot.De cand iesi dimineata din casa, pana intri inapoi seara, nu iti trebuie bilet, este 100% gratis si plus ca vezi ca oamenii sunt javre...doar unii. decii.raspuns zi de zi, ora de ora.
LisaJulie întreabă: