|

Ce cadou ai putea da unei persoane căreia îi plac mult cărțile, într-o zi în care deja va primi o tonă de cărți de la alte persoane?Îi place și arta și în urmă cu ceva ani a fost elevul meu preferat. Are o inteligență și un caracter cu mult peste medie.Cadoul nu trebuie să însemne decât că am fost și eu prezent acolo și că îmi place traseul vieții respectivei persoane. Deci aș vrea să fie simplu, unic, durabil, util și artistic.Ați dat sau ați primit vreun cadou de genul ăsta?

12 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ii poti oferi o agenda draguta, sau o enciclopedie, sau un atlas.

| explică (pentru Stefan_Cristian_1971):

M-a ajutat, am găsit o agendă super cu model în stil românesc. Doar că am fost nevoit să anulez comanda pentru că nu ajungea la timp. Am optat până la urmă să pictez un tablou și s-a bucurat tare mult de el. (Îmi place să desenez / pictez.)

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
11 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa-i dai cadou un voucher la o librarie calumea sa-si poata alege el ce romane vrea. Asa carti va primi ce crede fiecare ca i se potriveste da el poate nu va fi incantat de ele, asa in schimb poate sa-si aleaga exact ce vrea. I-l pui intr-un plic alaturi de un mesaj frumos scris de tine de mana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai bun cadou pentru un iubitor de carti este o carte care-i place dar in editie princeps!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aceasta: https://www.viatasisanatate.ro/minte-caracter-personalitate-editie-completa
Sau aceasta: https://www.viatasisanatate.ro/cautare?s=s%C4%83n%C4%83tate+prin+alimenta%C8%9Bie
Sau amândouă.
Pe prima (împărțită în două volume) o poți descărca de pe Google play prin aplicația: EGW Writings 2

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai poti face cadeou un ebook reader plin cu torente de carti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa-i faci cadou opritor de carti. Cauta pe google, sa vezi cateva poze. Cartile au tendinta sa alunece, si opritorul le tine frumos in raft. Arata ca o carte intr-o parte, iar in cealalta are o figurina, care poate fi orice (o pisica cu coada ridicata, de exemplu, sau un bust, sunt modele destule) Sau o statueta nud (ex. parastone body talk) e suficient de artistica Astia care citesc mult, au tot felul de fantezii, si o viata intima precara, in multe cazuri. O s-o adore. Sau daca aveti un ` meli melo decor` in oras, au acolo multe decoruri interesante, in colectia de anul asta. Sau puteti sa oferiti un felinar antichizat, dinacela de se ridica sclipiciul la lumina, sau alt model de felinat, sa poate citi in atmosfera creata de acesta. Sau 2 suporturi de lumanari, sa citeasca la lumina lumanarii, in umbra. Dar opritorul de carti pare cel mai potrivit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ii plac cartile, se va bucura de orice titlu. Dar daca iubeste si arta, un album cu reproduceri de arta ar fi altceva decat tona de carti din acea zi. Se gasesc la anticariate albume deosebite, la preturi rezonabile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un voucher sa iasa la mare cu catamaranul (sau o zi la alpnism - mable pana intr-o 100). Este mai bine sa suprinzi omul cu ceva nesteptat decat sa-i dai ce primeste de la toti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună ziua,

Eu personal sunt amatoare atât de artă cât și cărți, iar cadoul pe care l-am primit de la părinții mei acum 2 ani a fost unul dintre cele mai frumoase cadouri.

Ei mi-au cumpărat cartea „Zece negri mititei"- de Agatha Christie, o carte pe care deja o citisem și o îndrăgeam foarte mult, dar o ediție de colecție. Era îmbrăcată în piele, avea marginile filelor aurii, înainte de începerea propriu-zisă a cărții erau câteva fotografii cu manuscrisul Agathei Christie, câteva idei pe care ea și le notase în timpul scrierii acestui roman, iar pe parcursul cărții exista la sfârțitul fiecărui capitol câte un desen, o schiță simplă dar care prezenta succint ideai de bază a capitolului. De asemenea țin să menționez că această carte era în engleză.
Din păcate nu știu unde ați putea găsi o astfel de carte, dar cred că i-ar fi pe plac și persoanei despre care vorbiți.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnjaAHUI):

Vai, iubesc cartea aia, mi se pare cea mai buna din tot ce am citit de la AC pana acum, si n-am citit putine.
Dar n-as recomanda sa-i faca un astfel d cadou
1. nu-i stie cartea de suflet
2. omu poate n-ar aprecia un astfel de cadou => bani irositi

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Adry05):

Bună!
În primul rând despre carte, nu pot să nu fiu complet de acord cu tine. Mie personal mi se pare o capodoperă. Bineînțeles, tot ce a scris Agatha Christie este de valoare, dar în opinia mea „Zece negri mititei" le întrece pe toate, chiar și pe cele mult mai cunoscute, cum ar fi „Crima din orient Express" sau „Moarte pe Nil" sau „Ucigașul ABC".
În al doilea rând, îți dau dreptate și cu ceea ce ai spus în legătură cu cadoul, dar dumnealui a întrebat dacă noi personal am primit vreun astfel de cadou și m-am gândit că dacă fiecare vine cu câte o idee, sau povestește din propria experiență, la final va avea câteva idei din care să aleagă.
Oricum și ideea cu vocherul este bună.
Seară faină să ai!

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează