| Cristian226 a întrebat:

Ce părere aveți despre yoghini? Adică cei din organizația lui Bivolaru. Eu am avut mulți turiști yoghini și am stat de vorba cu ei și mi se par niște oameni cu care chiar ai ce vorbi. Printre ei se numără foarte mulți medici, profesori, avocați, mulți oameni cu funcții mari. Și nu cred ca au o religie separata cum spun unii. Când luau masa se rugau și își făceau cruce.Si ei sunt tot creștini. Unul dintre ei mi-a spus ca dacă as veni la cursurile de yoga as scăpa de orice problema pe plan psihologic și mi-aș găsi scopul în viata și ce vreau sa fac mai departe. Și altul mi-a spus ca chestiile cu băutul de urina și sexul în grup sunt doar minciuni inventate de oameni. Și ei sunt oameni cu mulți bani dar sunt modești.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cunosc un yoghin din secta lui Bivolaru.
El susține. Sunt mulți nebuni, excentrici, printre noi. Problema este care e procentul.
Cel puțin, despre el, Întâmplător îl cunosc bine. Este lacto vegetarian. Nu mănâncă carne și pește.
Nu consumă alcool, Nu fumează și nu se droghează. Are atitudine sobră față de actul sexual. Meditează trei ore pe zi. Are un ideal profesional puternic și luptă pentru el. Prietenii lui yoghini îi seamană la atitudine și comportament. Denigrările din mass media au o conotație politică.

| supadeceapa a răspuns:

Pls nu le alătura, secta lui Bivolaru e extremistă, ei stăteau în spirale, făceau orgii prin biserici si își beau pisatul, nu au legătură cu adevărații yoghini.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Mi se par retardati.

| Digikey a răspuns:

Cred ca am cunoscut vreo 7 persoane din respectiva grupare.Doua familii si 3 necasatoriti.In general persoane modeste si interesante.4 erau ingineri in diferite domenii.Fiind prieteni din copilarie am tot discutat pe parcursul a mai multor ani despre ce se intampla.Concluzia mea este ca ziaristii in cautarea de senzational au prezentat situatia in felul lor. Orice padure are uscaturile ei, dar s-a mancat mult rahat in plus pe seama lor.

Răspuns utilizator avertizat
| BlackBriliant a răspuns:

In aparenta sunt oameni modesti, dar in esenta nu! Nu sunt bune sectele!