| pepenerosu a întrebat:

Eu sunt zodia capricorn. As dori sa imi povestiti cat mai multe lucruri despre oamenii din aceasta zodie.si nu de pe internet.ci din proprie experienta. poate aveti prieteni care sunt aceasta zodie.sau chiar voi.happy. Eu pot spune ca sunt de treaba, insistenta, si poate incapatanata uneori.

28 răspunsuri:
| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Zodia Capricorn
21 decembrie - 19 ianuarie

Caracteristica generala a zodiei Capricorn: semn negativ, feminin
Element definitoriu pentru zodia Capricorn: Pamânt
Calitate definitorie pentru zodia Capricorn: semn Cardinal (activitate)

Planetele si zodia Capricorn
Planeta guvernatoare: Saturn
Planeta carierei profesionale: Venus
Planeta dragostei: Luna
Planeta câstigurilor financiare: Uranus
Planeta comunicarii: Neptun
Planeta sanatatii si a muncii: Mercur
Planeta casei si a familiei: Marte
Planeta spiritualitatii: Jupiter

Culorile zodiei Capricorn: negru, indigo
Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Capricorn: onix negru
Metale caracteristice pentru zodia Capricorn: plumb
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Capricorn: sambata

Principalele calitati ale zodiei Capricorn: simtul datoriei, organizare, perseverenta, rabdare
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Capricorn: sa preia conducerea si sa administreze
Defecte ale nativului din zodia Capricorn: pesimism, stari depresive, materialism exagerat

Relatii între zodia Capricorn si alte zodii
Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Taur, Fecioara
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Berbec, Rac, Balanta
Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Balanta
Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Berbec
Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Varsator
Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Rac
Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Taur
Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Fecioara, Sagetator
Personalitatea zodiei Capricorn

Nativul Capricorn este disciplinat, loial, serios, practic, se orienteaza catre succes. Capata cu greu încredere în ceilalti. Are un puternic simt al realitatii. El se concentreaza asupra esentialului, este sârguincios, perseverent, econom, corect.

Nativul din zodia Capricorn este un om pe care te poti baza. Îsi cheltuie energia metodic si "se catara" încet spre telurile lui ambitioase. Un Capricorn merge la sigur si evita experimentele. Are aptitudini pentru profesiuni ca inginer, administrator, constructor sau mestesugar (în general în profesiuni legate de pamânt).

Daca Soarele este prost aspectat, nativul din Capricorn poate gândi si actiona în mod egoist, înclina spre supraevaluare, este încapatânat, ipocrit si, din cauza neîncrederii în ceilalti, îsi deschide cu greu inima.

Sanatate : Nativul din Capricorn este mai expus la boli cronice decât la cele acute; totusi este amenintat de fracturi, raniri, în special la genunchi sau încheieturi, reumatism, raceli, afectiuni ale stomacului si ale pielii, ca si la dereglari metabolice.

| ViVi a răspuns:

Ce conteaza zodia conteaza caracteru tau
caprikorn zicithinking
am avut un prieten in zodia caprikorn
era constiincios da cum zitu tu insistenta .....si cand ii spuneam ceva o tinea nu mai pe a luilaughing
era devotat cea ce trebuia sa realizeze sau scopul lui....mai ales cand iubea pe cineva totul timpul proteja fata
oricum zodia asta
e sociabila devotata muncii incapatanata o tineti pe a voastra si nu stiuthinking cand i vorba de iubire protejati relatia

kiss o zi buna

| Swabia a răspuns:

Insistenti chatterbox... ohh da! Eu zic sa o iei ca pe o calitate, nu neaparat ca un defect.
Cunosc 3 persoana in zodia capricorn [cel putin numa`ei imi vin in minte acum ]... o prietena care e de gasca, incapatanata [mai rau decat mine], cu un simt foarte dezvoltat al umorului negru, big grin din ceea ce stie nu lasa... A II-a persoana, fostul meu prieten...groaznic...deci, clar varsatorul [adica eu] cu capricornul nu se inteleg bine deloc, mai toata ziua eram certati din motive puerile, de asemenea incapatanat, insistent [la el deja insistenta este un defect], orgolios, ar in unele momente era atat de copil incat imi venea sa-i dau 2 palme, iar la sfarsit mi-am dat seama ca este o persoana cu 2 fete ...Cat despre a III-a persoana e maica`mea si prefer sa nu comentez...ca nah e maica`mea! happy

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Ah, nu mi s-a postat comentariul sad il mai scriu odatalaughing :
Cunosc doar o persoana in zodia capricorn, nu se lasa pana nu obtine ce vrea, crede ca poate face orice, este prea serioasa, are rabdare cu oricine, e de treaba .deci am o parere buna despre capricorni happy nu stiu daca toti sunt asa da `. big grin

@fantadelamaye, nu trebuia sa iei de pe internet, trebuia sa spui ce crezi tu despre aceasta zodie. big grin
O zi buna kiss

| fzcsm a răspuns:

Mama mea este zodia capricorn si pot sa iti zic ca este o persoana foarte activa, ii place sa fie ordine in casa, curatenie, gateste foarte bine si pune pasiune in toate lucrurile pe care le face.Este o persoana deosebita.

| carminaburana43 a răspuns:

Am fata capricorn e foarte ambitioasa ii reuseste tot ceea ce isi propune.Am si prieten capricorn si nu e romantic deloc dar ma poate face sa ma simt bine si are grija de mine.

| girlxx21 a răspuns:

Eu sunt in zodia capricorn.am sa ma descriu singura din parerile apropiatilor...prietenilor.etc
Inainte eram timida.nu imi place de exemplu sa merg undeva cu o prietena/prieten unde sa nu cunosc pe nimeni sa fiu necunoscuta in grupul respectiv.pentru ca nu stiu ce fel de persoane sunt cum sa ma desfasor.etc.
Ai un secret cu mine? Secret ramane! Nu sunt genul sa ma duc la diverse persoane sa le spun secretul unei prietene/prieten indiferent daca sunt certata cu persoana respectiva. Nu imi bat capul cu ce a facut ala. unde o fi...chiar nu ma intereseaza de nimeni.
Sunt o persoana nebuna imi place sa glumesc.imi place sa ma distrez.
Urasc minciuna...sunt putin incapatanata ca toti capricornii de fel. E de ajuns sa-mi spui o vorba urata o singura data ca-mi esti dusman pe viata.nu dau inapoi orice ar fi.
Daca imi pun in gand sa fac ceva...asa ramane nimic nu se schimba din planurile facute... duc pana la capat indiferent daca imi pare rau sau nu.
Ma atasez foarte repede de anumite persoane. De exemplu de prieten. ajung sa-l iubesc foarte repede.sunt putin geloasa.
Ma inteleg cel mai bine cu cei de sex opus... din orice punct de vedere! happy

| cLaudYu a răspuns:

Si eu sunt din zodia capricorn xD

| adyth a răspuns:

happy o prietena buna de'a mea este capricorn.
Ma inteleg foarte bine cu ea (eu sunt pesti) dar cateodata tinde sa fie prea posesiva si "bossy". Cateodata are izbucniri dintr'astea agresive, si cand greseste nu recunoaste niciodata laughing. Influenteaza usor persoanele din jur, dar este slaba la capitolul vointa. Ajuta persoanele apropiate si nu le lasa la greu.
Cand are o problema se exteriorizeaza prea mult si se descarca pe tine lasandu'ti impresia ca are ceva cu tine. In afara de asta...nu stiu ce sa zic... am zis si bune si rele... dar asta depinde de la persoana la persoana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu cunosc foarte multe persoane din aceasta zodie, dar unchiul meu este capricorn si cu el ma inteleg cel mai bine din toata familia, comunic mai mult decat cu mama chiar.Este genu de persoana caruia nu prea ii pasa de ce se intampla in jur, dupa ce vine de la serviciu sta la calculator si seara pleaca in club, adica vreau sa spun ca stie sa se distreze.Intotdeauna cand cineva are o problema sare imediat in ajutor, cand cineva ii face morala zice ceva de genu: "Hai ma lasi in pace" si uneori este foarte incapatanat asa cum spui si tu.Am o parere destul de buna despre cei din aceasta zodie.

| Nastia a răspuns:

Eu sunt capricorn.happy
sunt incapatanata.
nu imi plac schimbarile bruste.
sunt introvertita.
sunt retrasa.
imi place sa analizez totul din umbra.
imi place sa citesc.
nu ma prea manifest in public.
ma simt bine doar acasa, printre cei dragi mie, nu la scoala sau intre persoane straine.
nu imi place sa astept.
n-as putea sta in apartament, m-as simti ca in cusca, in cutia de chibrit.
am auzit k toti capricornii sunt atrasi de hartogarie/carti.
sper ca am fost de folos.

| anad a răspuns:

Eu sunt capricorn. In mare parte mi se confirma datele din horoscop. Sunt foarte tenace si am reusit aproape tot ce mi-am propus pana acum(lucruri rezonabile ). Sunt si destul de calculata si imi cunosc limitele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU sunt capricorn...sunt foarte incapatanata(excesiv)...foarte activa...tot ce tine de energie excesiva si incapatanare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si asta fiindca esti cacropirn? fii serios neamule nu mai pune botul la prostii.

| AndutzaAndu a răspuns:

Buna. Tatal meu e capricorn si este o pers ffffffff de treaba, le are fffffffff bine cu glumele(glumeste mai mereu), este serios, este incapatanat, are rabdare cu oricine, este cam direct si cam atat.Eu sunt taur si ma inteleg fffffffffff bine cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt un capricorn si ma pot descrie ca o persoana incapatanata in primul rand, egoista, loiala pe plan profesional si afectiv, muncitoare, cu un umor de multe ori de neinteles. Nu imi plac gesturile gratuite, romantismul in exces si pupatul in fund. In rest toate bune si frumoase happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt capricorn si pot spune ca imi ADOR zodia. Sunt incapatanata si imi place sa ma cert, chiar daca am dreptate sau nu. Daca zici ca e alba, eu zic ca e neagra, daca zici ca e neagra, eu zic ca e gri. Sunt timida si introvertita, dar nu las sa se vada asta... stiti cum se spune, capricornii sunt maestrii disimularii. Cel mai bine ma simt intr-un cerc restrans de prieteni si nu suport pe cei care se lauda. De asemenea, nu suport minciuna, iar daca imi spui un secret la mine ramane. O chestie ciudata la mine ar fi ca nu sunt sentimentala, insa pot face abuz de sentimente pentru a obtine ceva, fiind in acelasi timp si sincera. Adica nu te iubesc, dar te iubesc si vb serios. Ah well... NU sunt pesimista, sunt chiar opusul acestui defect. Nu ma stressez absolut deloc si nu prea ma intereseaza ce n`are legatura cu mine. Ador marea, sunt visatoare si creativa. Capricornii sunt niste artisti. p. s.: nu suport leii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu sunt capricorn in 19 ianuarie si sunt o fire sensibila, romantica, dar daca ma supara cineva greu il mai agreez, sunt vesela cu simtul umorului si nu suport mincinosii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cela mei de treaba, sincere si sufletiste persoane, in special la barbati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda...si eu sunt capricorn...am sa ma descriu putin pe mine...Sunt incapatanata, egoista, timida, cu simtul umorului, nu ma simt in largul meu intre oameni, sunt foarte retrasa, sunt impulsiva, noncomformista, am simtul umorului, imi place sa rad si sa ma prostesc, dar asta doar in preajma prietenilor sau a familiei(cand sunt cu persoane necunoscute sunt foarte serioasa).Nu-mi place prostia, nesimtirea, urasc rasismul...desi as vrea, nu-mi pot exprima sentimentele direct...nu sunt genul care spune verde-n fata.Sub carapacea de om serios se afla o persoana timida si sensibila(cel putin eu asta cred)...Sunt genul care iarta dar nu uita niciodata...nu sunt razbunatoare si nu-mi place sa am nimic cu nimeni.

| plasticstyle a răspuns:

Perversiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot zodia capricorn sunt...sincera sa fiu am o mare problema:sunt foarte incapatanatasad.multi mi-au zis asta...si chiar asa este.Persoanele din aceasta zodie sunt ambitzioasehappy. mie ...nu-mi place d ex sa se faca glume pe seama meabig grin Insistenta sunt si eu... din ce in ce mai mult.curioasa din firebig grin. putin timida...prind putin curaj o data la o lunalaughing...cand am momentele melesmug.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in zodia capricorn dar nu cred ca ma cunosc destul de bine.Cred ca am la fel de multe defecte pe cat si calitati. uneori cred ca nu ma cunosc nici pe mine sunt o fire tacuta, inchisa in sine si singuratica.Imi place intunericul si singuratatea.

| bulletvi a răspuns:

Sincer m-am uitat peste toate commurile acestea si m-am regasit in cateva dar, dar trebuie specificata si data exacta va spun eu sunt capricorni care seamana si care nu seamana intrei ei happy. Sunt capricorn si eu tongue...sunt dramatica sunt inclinata sprea cea mai neagra parte a zodiei mele nu sunt neaparat incapatanata, cum o duc cu dragostehee hee capricornii nu prea sunt atrasi de acest capitol al vietii lor si daca sunt sunt prea obsedati laughing... le cam place sa se joace cu sentimentele... iar dupa cum am spus eu iau acest aspect ca pe ce va de bine big grin ceauowinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot sunt de aceasta zodie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt in zodia pesti si sunt foarte mandra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Capricornii sunt f. buni lideri, f. muncitori, extrem de sensibili, dornici de afectiune, dar si pretentiosi in privinta partenerului, greu de multumit din toate punvtele de vedere. Iubirea adevarata lasa urme adanci pentru tot restul vietii si in functie de modelul primei iubiri, se face toata viata comparatia cu trecutul; va fi greu de atins perfectiunea, absolutul in iubire. Pe celelalte planuri, profesional, copii-devotament total.Sunt idealisti, sunt buni prieteni, dar si dusmani redutabili daca-i calci pe coada.

| fathaabesstt a răspuns:

Buna, si eu sunt zodia capricorn:-d cei din zodia capricorn, sunt foarte daruitori, incapatanati, curiosi, increzuti, dar cu suflet bun;-)

Întrebări similare