| RazvyEnglezu a întrebat:

Hey mane (oricare ai fi) și TPU
Cam câte ore trebuie să bag în tutoriale până aș putea desena cât de cât OK?
Am deja, cred, peste 1000 de ore de tutoriale și clip-uri și nu mă simt deloc comfortabil cu ce desenez.

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Sincer, nu conteaza miile de ore, conteaza sa exersezi in fiecare zi cate ceva sau de n ori o anumita tema pana iti iese. Exersand zilnic, astfel si mana ta isi va da drumul si vei deveni pe zi ce trece mult mai bun.
Asa si eu, sunt artist plastic si aproape zi de zi fac cate ceva.

Spor la creatie!

| RazvyEnglezu explică (pentru MihaelaDart):

Îți mulțumesc pentru sfat, dar nu cred că mai am nevoie căci mă mut în U.K. Poate o sa mai desenez, așa, ocazional. Mă mut cu cățelul și mama, apropo.

| MihaelaDart a răspuns (pentru RazvyEnglezu):

Incearca sa nu te lasi de desen si sa faci oriunde ai fi. Apropo, strainii sunt innebuni dupa arta. Ai putea sa-ti cumperi din Anglia cand vei ajunge carti pentru desen te invata cum sa faci un peisaj, un portret, etc... Nici eu nu sunt in Romania si de arta nu m-am lasat. Am comenzi destule. Eu locuiesc in Germania cu tot cu caine (detin si eu unul big grin )

3 răspunsuri:
| takemyword a răspuns:

Primele cateva zeci de ore de desen s-ar putea sa iti fie mai dificile, dupa care ar trebui sa te obisnuiesti sa faci asta fara dificultate. Ca sa desenezi bine, sau cum vrei tu, iti poate lua sute sau mii de ore de exercitiu, si conteaza si modul in care inveti sa faci asta. Foarte comfortabil se poate sa nu te simti niciodata, asta variaza de la persoana la persoana, si mereu o sa gasesti lucruri ce puteai sa le faci mai bine la desenele tale tongue. Cat o sa iti ia si ce metode trebuie sa abordezi depinde si de ce incerci sa inveti sa desenezi, tu ce incerci sa faci? happy