| Areku a întrebat:

M-am gandit ca ar fii o buna idee sa-i fac un plush la o prietena de ziua el, dar nu gasesc "panza" sau mai precis panza polara pentru al putea face. Daca aveti idee de unde por cumpara (preferabil de pe net) acest tip de panza. Dau funda! (scuze de Romana mea, nu is de aici) ^-^/

1 răspuns:
| writtennnns72 a răspuns:

Ce idee ingenioasă! Dar îţi spun că tu te cam complici..sunt multe alte idei care sunt mai uşoare de făcut, îi poţi cumpăra în primul rând o felicitare goală pe care tu să îi spui ce semnifică acea prietenă pentru tine, şi să îi spui toţi paşii pe care i-ai urmat pentru a îi aduce un zâmbet pe buze, chiar şi faza cu ursuleţul de pluş, chiar dacă eşuezi sau nu.
Sunt magazine în care poţi da comandă pentru lanţuri cu iniţiale, în oraşul din care sunt e 60 lei aşa ceva şi sunt foarte drăguţe.
Te poţi interesa de ce îi place şi poate încerci să faci rost.
Dar bună idee, e bine să fii creativ! Mă bucur că nu ai făcut ceva banal cum fac toţi întotdeauna. Ştiu că nu ai primit din partea mea un răspuns pentru ce voiai tu dar dacă te complici nu pot garanta că vei termina ce îţi propui sau că o să îţi iasă ce vrei tu.
Baftă!