Imi spune si mie de unde pot lua joaca pixar тачка
Am un lapptop de la firma MSI si nu stiu cum sa activez camera web.Va rog dati-mi raspunsuri...
Care-mi da nfs word beta please va rog dau funda
Care-mi da nfs word beta dau funda
Funda! Am vazut la numerele de masini CD, TS -CD stiu ca este corpul diplomatic, da cine imi poate spoone ce este TS?
Ce masina ati alege:Audi, Ford, BMV, Mazda sau Porche:d?
Cand bag mufa webului in fata sau in spate si dau sa inst webu mi se restarteaza pc incontinuu dC?
De ce la unele motocilete este decat un cilindru nu puteau sa reduca capacitatea si sa puna 4 cilindri?
Eu as vrea sa va pun o intrebare.Eu am 11 ani si as vrea sa imi iau un scuter sau un mini atv la tara la bunica mea (salcia)acolo toti din satul acela au un scuter si mai are si unu un mini...? (mai mult)
Salut TPU:) cine stie cum se verifica un magnetou in 4t daca este ars.si daca stiti ce inseamna fiecare culoare?:)? mersi anticipat
Am o camera web si cand o bag intru pe my computer si pe pictograma cu my webcap se vede dar pe yahoo cand dau nu se vede ce s-a intamplat cum sa fac sa se vada pe yahoo
As vrea sa fac scoala de soferi la DINU in sectorul 1. Care este cel mai bun instructor?
Salut, ai mei m-au pus sa imi aleg o masina si mi-au dat 2 variante dar nu stiu pe care sa o aleg. voi ce ati alege dintre vw jetta 1.6 TDI 105CP Highline sau o skoda octavia Combi 4x4 1.6 TDI 105CP?...? (mai mult)
Inca odata intreb, Cunoaste cineva un site unde pot face examene teorice pentru categoria C+ E? Sa nu fie acest site http://www.drpciv.ro/info-portal/changeLanguage.do?lang= ro pentru ca zice ca nu are...? (mai mult)
Lamborghini se scrie asa sau altcumva?
Vreau sa vand Scuter Roller Stm cu cat ar merge scuteru este fff bun trage 130 kg lejer aspect destul de bun. rasp corect dauu fundddtisa...
Noapte buna celor care merg la somn, unde pot face teste online pentru categoria C+E? Mersi.
Care da nfs word beta dau funda
Daca pic orasul se mai repeta sala?(examen auto)
Vreau sa stiu si eu ce fel de scuter este Roller Stm (roc) este bun? componentele sunt de buna calitate? si cat fuge/h? dau funda pentru raspuns bun!
Pls nume de jocuri pentru placa video intel dar nu cea GMA funda pentru cele mai multe
Ce parere aveti despre Audi a6 4.2 tdi?:D
Sunt posesor de permis categoria B, pot conduce un scuter cu capacitate de 49 cmc fara s adau testul de legislatie?
Ce firme produc camasa cilindrului motor?
Unde gasesc informatii despre turnarea centrifugala la camasa cilindrului motor?
Cat se face din Romania pana in Germania cu masina?:-?
Ce anvelope preferati dintre Dunlop si Goodyear?
Salut, am si eu o intrebare legata de scoala de soferi.eu in ianuarie pe 25 anul viitor fac 18 ani. pot sa ma inscriu cu 3 luni inainte? adica sa incep orele dar sa dau examenul la 18 ani? Dau funda :d...? (mai mult)
Am 11 ani si ma intreb ca daca imi cumpar un atv de 125-200 cmc l-as putea conduce pe drumuri publice, judetene, etc, fara vreun permis sau alt ceva? si daca da ce as putea face? mai multe...? (mai mult)
Care da cont la nfs word
Ama data sala de 2 ori pina acum, si am luat cu 25 si 26, dar la traseu prima data am picat ca nu am dat nimic, iar a doua oara din cauza emotiilor am facut numai prostii, nu mai vedeam nimic,...? (mai mult)
Cate ore fac pe drum din Paris pana in Belgia cu masina personala?
Care-mi da si ie nfs word eu il vreau pe acela de masinile sunt ieftine ca pe ala care sunt masinile scumpe nu-mi place plzz dau fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Care-mi da si mie nfs word online beta acela de masinile is ieftine ca el il am pe celalalt cu masini scumpe dau funditaaaaa
Sall dau funda caruia imi da linkul de la nfs word beta cas 2 variante misepae vreau varianta acea des masinile mai ieftine
Salut doresc si eu un sfat, vreau sa imi cumpar un mitsubishi pajero din 95, care ar fi mai bun mai usor de intretinu? cel cu cutie automata sau cel cu cutie manuala? eu vreau sa car cu el
Care adeziv este mai bun? UHU Strong and safe, Loctite sau Bison? Vreau sa lipesc un pinion de plastic de la macaraua electrica de geam auto.Care adeziv ar fi cel mai indicat si rezistent la forta? Funda.:)...? (mai mult)
Vreau sa dau fundita
As putea primi si eu niste chestionare privind legea 38? Daca se poate, multumesc!
Salut Are cineva Nubira 2 Modelul 2007? Daca da scrieti aici sau chiar si 2003 sa vb despre ele Si despre tot felul de piese
URGENTA MARE intrebare:cum se numeste acel dispozitiv care este langa volan pus si atunci cand iti suna telefonul apesi pe o tasta si poti vb normal se opreste muzica automat si uh auzi in boxele masini...? (mai mult)
Cat consuma un hammer la 100 km?
Care-mi da si mie salvare la german truk simulator dau funda
Care este ordinul de functionare la motoarele in:8; 6 si 10 cilindri?
Veau si eu sa stiu ce model de atv am ca eu n-am gasit denumirea sa
Plzz spuneti-mi am un nissan 350z la nfs word si ia greu in curbe dc o fi din cauza caroseriei si de la roti trebuiesc schimbate dau funda
Care este cd ca la landwirschaft simulator 2011 dau funda
As dori si eu sa-mi cumpar o masina cam la 20 de milioane dar sa fie inmatriculata. Cei care sunt interesati sa lase si niste poze cu masina. Multumesc anticipat.
Hei.salooth TpU! ce impozit ar avea acum in 2011. un nissan 350Z, 3498 cmc...280cp! MsK Anticipat pS: eu auzisem de in jur de 5.000 ron, dar mi se pare prea exagerat, totusi, e cam 7% din pretul? (mai mult)
am si eu o intrebare cei care stiu un magazin specializat in sk8 prin craiova dar sa nu imi spuneti din supermarketuri magazin specializat cu sk8 role ect...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?