Va rog frumos spuneti-mi si mie un traseu de la timisoara spre manastirea Prislop de la Hateg
Vreau si eu sa imi iau 4 anvelope cu jante inclusiv pana in 300 euro. Cine imi poate face rost? Am golf 4. DAU FUNDA si FOLOSITOR
Cat costa intretinerea pentru un BMW seria 1?
Care masina vi se pare cea mai potrivita pentru voi?
Ce se intampla daca nu semnezi un proces verbal fara martori?
Ce numar de inmatriculare la masina aveti :d sau ce numar v-ati dori? :> Eu am: ## 41 M A D :x:x
Care e diferenta dintre un tren accelerat si un tren rapid?
Cum veţi proceda corect atunci când efectuaţi un viraj spre stânga sau spre dreapta şi intersectaţi un biciclist care circulă pe o pistă pentru biciclete, semnalizată ca atare? Variante de...? (mai mult)
Cat costa un scuter (mai bun ) si in Germania.(am inteles ca preturile sunt de la 100euro
Care este prima masina?
Daca faci diagnoza cu ajutorul laptopului la logan unde bagi mufa de conectare intre laptop si masina ma refer unde o bagi la masina? dau fundita
Daca pun pe o dacia 1310 un motor de bugati ce se intampla fuge motorul din caroserie sau caroseria se dezintegreaza pe drum?
Funda! Trebuie sa imi vina echipament de porumb pe combina, am auzit "gherincov RG 870"spuneti-mi cum s-ar scrie, sau de unde sa gasesc detalii despre el.
Dau examenul auto, si la sala nu am invatat deloc. Cam cate zile imi ia sa invat ca sa iau? si cate ore pe zi? DAU FUNDITA SI FOLOSITOR
Asa si nu mai inteleg, la citi ani primesti categoria A la moto, la 18 sau la 21?
Neata cine imi spune si mie daca pot gasi un moto bun de 49 cmc pana in 700-800 Euro Ideal ar fi o Aprilia RS sau :-? si pe langa asta o parere :D c-am cat de bune sunt. Ms
Mi-am cumparat un vw golf 4 1.6 16 valve... full 4000EURO e adusa din germania dar eu am luat-o inmatriculata ( 2002, euro 4, 120.000 km ). am facut o alegere buna? am dat mult? spuneti-mi parerea? (mai mult)
Care sunt cele mai bune targuri auto din tara?
Ce model de BMW pot achizitiona cu o suma care nu sare de 7000 de euro? Dar sa arate bine masina, nu ma intereseaza consumu'
Cine ma juta sa gasesc un Kimco Agiliti? pana in 2750 Euro, atati bani mai am, daca puteti sa ma ajutati, va rog!
Am un Sonny Ericsson si nu stiu cum sa fac poze pentru ca atunci cand dau acolo unde trebuie mi se block tot telefonul si trebuie sa scot cartela si sa o bag inapoi. Ce trebuie sa fac?
Credeti ca o sa creasca pretul masinilor second deja inmatriculate RO in 2011? Va afecta noua taxa auto din 2011 pretul masinilor de la noi din tara? Sa cumpar acum sau in 2011? Caut pareri, sa nu ma mai...? (mai mult)
De unde sa downloadez si eu Rail Simulator, va rog frumos ziceti-mi il caut de 6 luni si ceva.Multumesc anticipat!
Cine ma juta sa gasesc un Kimco Agiliti pana in 2750 Euro, atati bani mai am, daca puteti sa ma ajutati, va rog."?"!
De unde pot descarca NSF Prorche? Funda la cel mai bun raspuns.
Care vi se pare cel mai tare NSF? In care NSF masina se manevreaza cel mai usor?
Nu stici cine doreste de cumparat citreva motocicleta la cem mai mic pret am o jawa un ij iupiter 4 si ij iupiter 5 cine doreste putesi sa-mi scrieti.
Sunt bune atvurile sau quadurile de la first bike?
Stiu ca suna putin aiurea. De unde stim atunci cand alimentam cu combustibil la benzinarie cata benzina mai trebuie pentru a face plinul? Exista ceva senzor la pistolul/dispozitivul de alimentat?...? (mai mult)
Mi-am cumparat de Indata un Piaggio Zip, de la un Service, Are 120 Km/h in Bord dar fuge numai 65 Km/h, mecanicul din Service zice ca are limitator, el nu are timp luna asta deloc sa il scoata, daca...? (mai mult)
Imi puteti spune ce a fost astazi in Sibiu de a fost intrerupta circulatia?
Ce jocuri cu masini care fac drifting stiti?
De la modelele SUZUKI, KAWASAKY, care este cel mai ieftim model? Spune-ti si pretul.
Cand pot sa-mi fac un cont pe metin2GX? Tot apare ca inregistrarile au fost inchise
:x Ce materii o sa am daca dau la un liceu cu profil uman, filologie? Multumesc anticipat!:* Dau fundita :D
Niste cocalari tampiti i-au zgariat masina mamei mele, (mercedes c 220)masina cred ca a fost zgariata cu o cheie sau cui, dar e o zgarietura cat o palma, alba.mama mea vrea sa comande la teleshopping...? (mai mult)
poate sa imi dea cineva o schema electrica stea triunghi, un model pe care sa il pot printa?
Unde gasesc piese de mercedes second hand in timisoara?
10 septembrie, ZIUA MEA, astazi implinesc frumoasa varsta de 14 ani, LA MULTI ANI MIE! Buna TPU vreau sa va multumesc tuturor pentru raspunsurile pe care mi le-ati oferit pentru mine toate au fost castigatoare...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Mercedes Vito?
La ce varsta pot conduce pe sosea un scuter sau un atv? Eu am 14 ani si imi voi lua in curand un scuter sau un atv si la ce varsta pot iesi cu el la sosea cu acte in regula? dau funda
Am si eu traseul la scoala de soferi, marti, si vreau niste sfaturi, orice ca sa ma ajute, sunt din iasi, Ms.
Daca vreau sa dau la scoala de soferi sa conduc o masina ex. logan la ce categorie trebuie sa dau?
Cat costa sa aduc o masina pe platforma din Madrid In Romania? (eventual o firma sau un nr de telefon). Mersi.
Dau fundita celui ce imi da un site in care sa apara desene cu masini in creion sau colorate:D
Imi dati si mie un link cu un clip in care reconditioneaza o masina veche sa fie cel putin 6 minute
Stie cineva un joc tip simulator in care sa merg din interiorul masinii sau un link de unde se poate dawnloada gratis? dau funda :D
incerc sa ma hotarasc ce e mai bun un atv, un moto-scuter sau un moto-cross. stau la tara si nu cred ca scuterul este cel mai indicat pentru terenul de aici caci satul meu este asezat la poalele...? (mai mult)
Ce parere aveti despre masinile premium de clasa mica? De exemplu Fiat 500, Citroen DS3, Alfa Romeo MiTo, AudiA1. Care credeti ca e mai frumoasa, mai buna si mai de luat acasa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!