Ca orice masina probleme intampinate la romani suspensii, carburator si valvula EGR, pompa de alimentare. In tarile dezvoltate durata masinii se inmulteste de 3 ori mai mult, rezultat nu merita masina in Romania + asigurarea te face la bani si despagubiri nu primesti daca un prost intra in tine sau din cauza naturala se sifoneaza.
Daca era a4 b8 era alta treaba, dar asa ce pot sa zic e ca a4 este urat si mic.
Clar audi a6 c6. Are un prieten si arata foarte bine mai ales cu jante pe 18 si bari sline. Iar de dotari n-ai ce zice, are tot ce trebuie.
Singurul minus care-l are este spatiul in spate, 3 persoane stau inghesuite si daca mai ai si piele e crima. Cel din mijloc sta ca pe lemn, iar cei de pe margine aluneca pe piele pentru ca scaunele sunt cu o panta de 160°.
Audi A4 este mai ușor de întreținut iar motorul de 1.9 este mult mai fiabil în comparație cu 2.0. Motorul de 2.0 poate fi subdimensionat pentru A6 deci tot A4 rămâne o decizie optimă. Mai multe informații și păreri despre Audi A4 poți găsi pe https://parerimasini.ro/pareri-audi-a4-b7-b8-b9/
După mine, as alege A6 2.0 TDI, deși, am avut însă A4 B7 3.0 TDI 4x4, bun acum sa argumentez, A4 3.0 trage cu mult mai bine decât un A6 2.0, dacă dorești sa achiziționezi doar pentru putere clar A4, (1, 9, trage mai bine ca A6 2.0, pentru ca e mai ușor). Motorul de 2.0 din anii aia la Audi e slab, multe defecte. Eu as alege A6 doar deoarece este mai mare, am prieteni ce dețin A6 C6 2.0 TDI și îmi place, Adica eu am 1, 86, iar in A4 mă simțeau cam nasol. Încă un avantaj la A6 este ca se depreciază mai greu decât A4, mă refer aici strict la motoarele 2.0, 1.9 TDI. Și nu in ultimul rând, A6 arata mai bine la exterior cât și la interior, e altceva, la A4 e totul cam industrial, la interior, gen plastic mult, puțin aluminiu și totul minimalist, iar la A6, e mai complex totoul, se îmbina totul mult mai bine. O singura întrebare am doar, de ce nu te orientezi către motoarele de 2.7, 3.0 Pe A6 sau 3.0 pe A4? Stiu ca e impozitul și consumul mai mare, dar sunt cu mult mai fiabile, iar de durabilitate pe drumurile din RO, nu mai spun nimic, sunt perfecte!