anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am avut o masina acum 1 an si ceva. Ea era inscrisa pe tatal meu, dar eu o conduceam. Dupa o vreme am vandut-o, am facut contract cu un tip, mi-a dat banii, eu i-am dat cartea, talonul, cheile si masina si actul de la impozit. Problema este ca acel tip nu si-a trecut masina pe el la impozit, iar toate amenzile la rovigneta si altele pe care le face vin la adresa tatalui meu. Cum pot sa scot masina de la impozit, sa nu mai fie pe tatal meu si sa plateasca respectivul amenzile? El nu mai raspunde la telefon. Am doar contractul de vanzare-cumparare copie si original si o poza neclara facuta cu telefonul la cartea masinii. Pot sa rezolv problema, multumesc!

3 răspunsuri:
| Kevinn2000 a răspuns:

Încearcă să-l suni de pe alt număr de telefon, poate nu-ți răspunde pentru că știe cine ești și știe și de amenzile plătite de către tatăl tău. După mine ar fi cam ilegal.

| SounndTPU a răspuns:

Faci contestatie la amenzi, mergi frumos la politie, le areti contractul de vanzare cumparare si le explici ca timpul ruleaza ilegal, dupa ce cumperi o masina ai 30 de zile in care poti rula cu contractul de vanzare cumparare, deci in cazul lui ruleaza ilegal. Daca ai o copie de pe buletinul lui e si mai bine.

| Annastassia a răspuns:

Dar tu de ce nu ai mers sa radiezi masina, dupa vanzarea ei?
Vezi ce poti afce la Politie cu toate amenzile. Fa contestatie si ataseaza copie dupa contractul de vanzarea cumparare.
De fapt, nu tu trebuie sa faci asta, ci tatal tau, ca el este propietarul masinii.