| SirRaul a întrebat:

Am de ales intre doua masini happy Ce ma sfatuiti sa iau?!

OPEL ASTRA - an 2001, motor 1.5 cdti, 220.000 km, de 5 ani rulata in tara >- 3500 euro... gata inmatriculata si toate taxele platite

sau...

SKODA FABIA - an 2002, motor 1.4 mpi, 131.000km,de 1 saptamana adusa din germania?! 3400 euro, inmatriculata si toate taxele platite

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu are rost sa o dam in polemici si in explicatii. Este evident ca Skoda, kilometrii mai putini, an de fabricatie mai recent, pret mai mic, motor mai fiabil decat Opel, piesele sunt mai scumpe este adevarat dar la Fabia nu sunt exagerate la Octavia si Superb sunt extrem de scumpe!

10 răspunsuri:
| Fanatic a răspuns:

Skoda fabia.

| WhiteProud95 a răspuns:

Te sfatiuesc sa iei Skoda Fabia deoarece e o masina mai putin rulatawinking si e si mai noua... Cum vrei tuwinking

| ratzuscab a răspuns:

Opel astra pentru ca este pe motorina si este mai puternica

| kristy10 a răspuns:

Opel astra

| Sp33dyt a răspuns:

Daca nu te deranjeaza consumul mergi pe SKODA care e mai noua, rulata pe strazi nu pe ce avem noi, etc. Daca ai de gand sa faci multi km (minim 30.000 pe an) atunci Opel-ul e pentru tine

| MaxiValau a răspuns:

Te-as sfatuii sa-ti cumperi Skoda. Opelul are unele finisaje urate. Un exp. f bun este bordul facut di plastic foarte ieftin! Am un pr care are un opel si o skoda, si opelul e de ***. pe langa skoda. + ca skoda are mult mai putini km, si e ceva mai noua.

| evostyle7 a răspuns:

Opel. Nu detin niciuna dintre aceste masini ca sa fiu subiectiv in sfat, dar am avut de a face cu amandoua. Motoarele de 1.4 cam sug la drumuri lungi, cu dieselu` n`ai treaba. Alt avantaj ar fi ca Opel`ul este mai spatios ca Skoda. Acum ramane alegerea ta, dar in locul tau nici nu as fi clipit si as fi luat Opel-ul.

| joker9814 a răspuns:

Te sfatuiesc sa iei Skoda Fabia deoarece are mai putini km in bord, este o masina foarte buna si fiabila si nu consuma mult asta fiind important la ce preturi sunt acum la carburant (5, 60 lei) si in plus a circulat in Germania unde sunt recunoscuti pentru strazile lor fara gropi. dar fii atent ca masina care o cumperi sa nu fie accidentata si sa aiba planul de service complet. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| andrey23 a răspuns:

Fabia, km mai putini. astra are deja multi km, pot sa te lase mai multe la un diesel decat la un benzinar.