anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu o baterie de masina,uneori merge, alteori nu.Nu e pusa pe masina si am vrut sa vad daca mai este buna, am facut o proba cu un bec 12v 45w,pun la baterie,se aprindea normal,masor tensiunea cu becul pus si vad 11, 5v ( bateria nu a fost incarcata de 2 luni) sting becul, cand il pun a 2 a oara becul,pauza,bacul nu se aprindea decat foarte putin, tensiunea scadea pana la 2v, o las 2 secunde pun becul,acum iar se aprinde normal si tot 11, 5v are. Face chestia asta des,adica acum merge, peste 1 minut nu,daca las becul aprins, sta si 3 ore fara sa se stinga, care este problema? Se poate sa se fi rupt borna in interiorul bateriei?

3 răspunsuri:
| LDCCristi a răspuns:

Poate de la acidul de baterie cumpara niste apa distilata de la farmacie si pune-i

| laurlaur10 a răspuns:

Incearca sa scoti borna de fiecare data can nu folosesti masina, se poate descarca la masinile cu probleme, eventual cumpara alta baterie, dar mai intai incearca sa vezi daca are aceeasi problema cu alta baterie

| ombladon a răspuns:

Nu prea ati inteles...deci acum baterie functioneaza perfect, peste 1 minut nu mai are tensiune la borne, dupa aia iar are...