| alex495 a întrebat:

Am un logan an 2017 si am observat ca lampa pe spate dreapta de ceata nu merge. Am mai vorbit cu niste vecini si ei mi au zis ca cica din fabricatie vine asa sa poata depasi ala din spate usor cand e ceata. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Majoritatea masinilor au pe spate un singur bec de ceata... cel mai probabil asa e si la Logan... vezi si aici

https://www.youtube.com/watch?v=Ex-3P3bdea8

11 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Stopurile de ceata au rolul de a face masina vizibila pe timp de ceata, nu au legatura cu depasirea mai usoara. Sunt intr-adevar masini care au un singur bec de ceata iar perechea lui este o lampa de mers inapoi, dar Loganul din cate stiu are cate doua.
Opreste-te pe la un magazin de piese auto si cumpara un bec, apoi roaga pe cineva priceput sa il inlocuiasca, posibil sa fie ars sau sa ai un contact imperfect.
Nu e cazul sa mergi pentru atata la reprezentanta si nu e interzis sa inlocuiesti un bec ars, dimpotriva, e obligatoriu.

| alex495 explică (pentru regis):

Am vorbit cu mai multi si cica nici daca pun bec nu va merge. Vecinii mi au zis ala din spate sa stie pe ce parte sa depaseasca acum nu stiu ce sa zic

| DarkAndDreary a răspuns (pentru alex495):

Nici nu trebuie să aibă lampă de ceață în dreapta.
Așa au Loganurile din fabrică, doar în stânga.

| regis a răspuns (pentru alex495):

Nu sunt foarte sigur, s-ar putea ca intr-adevar sa nu aiba lampa de ceata pe dreapta. Un baiat cu minimum de cunostinte isi va da seama imediat daca se uita la socluri.
In privinta depasirii, vecinii te-au luat insa la misto. Nu am auzit inca de soferi care sa nu stie pe care parte sa depaseasca, plus de asta, repet, multe masini au aceste lampi pe ambele parti. Chiar si masinile fara aceste lampi pot fi depasite. big grin

Pai da, dar mai sunt si imbecili pe sosele din Ro si pe ceata de aia de o tai cu cutitul de vezi la 4 m de masina cred ca te ajuta daca ti arata unde e partea stanga a masinii

Frate, ești irecuperabil...laughing

Sunt multi in Ro, de habar n au sa conduca pe lumina, dar pe vizibilitate pana in 10 m, sunteti multi pe site de va dati zmei, dar in realitate poate nici buletin nu aveti, dar sa puneti in practica ce dati copy paste pe aici

Puștiulică, vezi de treaba.

| darrio2007 a răspuns:

Poate are becul ars. Ai verificat?

| alex495 explică (pentru darrio2007):

E noua masina, si n am niciun bec la indemana, e departe reprezentata si de mine, eu n am voie sa umblu la ea. Plus ca mi au mai zis vecini ca cica ar fi normal. Daca e normal dc naiba au mai pus si pe dreapta stop de ceata?

| darrio2007 a răspuns (pentru alex495):

Probabil l-au pus doar pentru simetrie.

| suntserios a răspuns (pentru alex495):

Majoritatea masinilor au pe spate un singur bec de ceata... cel mai probabil asa e si la Logan... vezi si aici

https://www.youtube.com/watch?v=Ex-3P3bdea8