| DennK a întrebat:

Am un VW Passat B6 2.0 TDI DSG si am probleme cu el. Mai exact pierdere putere, scoate fum alb mai nou, si înainte scotea fum negru, din cauza filtrului de particule, scotea și niște bucăți negre. Are niște vibrații și niște sunete la viteze mai mari de zici ca e rally. Ce probleme ar putea fi? Va rog sa-mi spuneti. Mașina are 216.000 km, cumpărată din Germania acum 4 luni. Mulțumesc

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sunt sanse mari sa fie turbina. Astea-s simptome de turbina sparta.
Normal trebuia sa o urci direct pe platforma, sa nu faci nici un km, ca bagi resturi de turbina pe admisie, si ramai si fara ulei.
Dar vad ca nu iti plac raspunsurile 'triste', asa ca bafta, si la cati mai multi km, pana se gripeaza.

| Denila123 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Turbo este, sa ne zici si noua ce ai rezolvat

| Lucian4 a răspuns:

Nu stiu, Chiar daca ai afla raspunsul de la altcineva o repari tu? oricum cei de la service o fac

| DennK explică (pentru Lucian4):

Ce răspuns aiurea! Mai bine nu-l dadeai

| Lucian4 a răspuns (pentru DennK):

Asa-i, am vrut ca te fac sa constientizezi, in loc sa stai sa pui intrebari mai bine sunai pe cineva la service sau plecai cu masina acolo. iti va spune la service ce problema are masina si o repara!

| Denila123 a răspuns:

Stiu eu ce e

| Denila123 a răspuns:

E turbo devina, uitate la cacum daca împungători e sărit, si mai e ceva lăsați mesaj so rezolvi

| DennK explică (pentru Denila123):

Dacă era turbo, nu trebuia sa meargă mai mult de 100-120... ea merge cam 180