|

Buna lume, ieri seara in timp ce veneam acasa a sarit in fata mea un porc mistret si a cam spart fata masinii si mi-au sarit airbagurile. Motorul, radiatorul nu au fost afectate dar la impact au sarit toate airbagurile si masina s-a oprit. Acum cand ii dau cheie incepe sa claxoneze. Intrebarea mea este o alarma(din cauza ca au sarit airbagurile) sau orice alt motiv din cauza caruia nu porneste?(claxoneaza cand ii dau cheie)

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Unele masini au switch pentru a opri airbagurile, daca ai pe a ta si stii unde sunt, incearca sa le opresti si vezi cum face cand ii dai cheie. S-ar putea sa fie doar o functie a masinii, intra intr-o protectie daca detecteaza airbagurile sarite. Daca nu stii unde se afla, spune ce masina ai aici si poate stie cine mai are ca a ta, sau cauta pe net unde se afla acele intrerupatoare la masina ta. Pana la urma e bine ca ai scapat doar cu atat, am auzit de cazuri grave dupa un impact cu animale...

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca zici ca a spart fata (si cred ca este bine zdruncinata in interior), probabil unele piese fac contact unde nu trebuie. Oricum numai un service ti-o repara.

| a răspuns:

Buna!
Pot fi multe cauze dar cel mai probabil e din cauza airbagurilor, indicat ar fi sa mergi cu masina la mecanic.

| a răspuns (pentru antimulte):

Daca au sarit airbagurile si masina nu e FOARTE noua, destul de scumpa, e dauna totala. Si oricum fara CASCO, cam nasol. Nu a mentionat daca are sau nu CASCO, dar oricum costa o gramada de bani sa schimbi airbagurile...

| explică:

Este un BMW e46 nfl daca stie cineva de switchul spus de antimulte

| explică:

Au sarit doar airbagurile si fata dreapta e cam sifonata nu costa mult cheltuielile de design. Eu eram curios doar de ce nu porneste ca nu pare lovita deloc la motor radiator si partile astea.Si nu am casco la ea.