| anonimusszkkkhhf a întrebat:

Buna! recent tata mi-a zis ca vrea sa cumpere o masina noua, eu am deja un vw polo 2005 1.2 benzina, care arata chiar foarte bine, nu are rugina, nu e busita sau altele, interiorul nu e uzat (scaune, volan, bord) arata impecabil pentru o masina asa veche
dar lui i s-a pus pata pe o masina de la o cunostinta, anume o skoda fabia, care are un interior groaznic, pe langa faptul ca volanul, scaunele, bordul etc. sunt uzate, masina a fost mai mult folosita pentru a transporta materiale pentru munca, ușa nu are nici opritoare, adica daca ii dai drumu nu va sta, se va inchide.
nu stiu sa zic ce an e, pare un 2002, tot 1.2 benzina si gpl

masina mea (vw) consuma ulei, pune cam 500 ml odata la 300-400 km. adica cam la 3-4 sapt sa zicem. si el zice ca nu mai vrea sa dea banii pe ulei si pe benzina., iar mecanicul cica i-a zis lui ca o sa mai tina ceva timp, dar o sa i ia foc motorul. si ca ar trebui schimbat. iar el ar prefera sa cumpere ultima paragina de masina decat sa i schimbe motorul.
de aceea acest barbat i-a propus sa ii vanda aceasta masina
pe el il incanta faptul ca acesta i-a zis ca da 100 de lei si merge o saptamana cu gpl, si nu consuma nici ulei. dar la cum arata masina in interior si exterior nu prea imi da o impresie buna.

nu mai zic ca barbatul acesta a zis ca atunci cand a luat o a dat 2000€ pe ea si ca acum vrea sa i o vanda tatalui meu cu 1000€, eu nu cred ca daca ar fi o masina buna ar vinde o cu atat de putin. si 100% daca ar pune o la vanzare nimeni nu s ar uita la ea

dar tatal meu inca traieste cu parerea lui ca acea masina e foarte frumoasa, dar in realitate arata groaznic pentru o masina de zi cu zi pentru mine

i am propus sa luam alta masina din alt oras. cautam pe olx, sau alte platforme, poate gaseam una mai ok, dar nu vrea a zis ca el nu mai merge atatia km pentru o masina
(ultima data am mers 100km dus intors pentru a o lua pe cea actuala)
el inca asculta in gura acelui barbat si ii vinde toate cele bune. si el crede tot

pana la urma vw polo e o masina veche. dar am investit in cateva piese si am reusit sa o punem pe picioare. (bujii, bobina, ii curgea lichidul de frana, toba) iar acum nu mai are nicio problema. dar cum am zis pe el il incanta gandul ca nu mai baga ulei in ea si ca o sa bage gpl de 3 lei in loc de benzina.

el nu imi asculta niciodata parerea. nu vreau sa par fitoasa dar masina aia e foarte uzata. mai ales cum am zis ca a fost folosita pentru munca. nu ii dau multe sanse.
dar el continua sa zica ca el vrea o masina mai mare ca vw ul este prea mic. dar eu nu am nevoie de ceva mai mare, masina aceasta este chiar potrivita pentru nevoile mele zilnice. dar el se gandeste numai la el si spune ca nu e o masina serioasa. si ca nu poate sa isi bage el 10 saci de ciment in ea de ex.

spuneti mi si mie parerea voastra. eu stiam ca daca vrei sa iti schimbi masina cand nu e neaparata nevoie o vei schimba cu una mai buna. nu cu una sub media celei actuale.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Fa bani si cumparat-o de la el... o intretii tu pe banii tai si problema rezolvata

| Solane a răspuns:

"pare un 2002"
Deci e mai veche decat a ta. De ar vrea sa o ia tatal tau?